Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими

  • 07 февруари 2023 05:59

  • 9159
  • 0
Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в Дева до 10:48ч на 9 февруари

Ключови думи са отговорност, ред, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Снахи, избягвайте срещи със свекървите! Ако ли не, може да ви залее с критики. Отложете разговорите за по-благоприятно време. Зетьовете пък ще трябва да се примирят със съществуването на тъщите. Ще ги възприемат като обективна реалност, която е безсмислено да се опитват да променят. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. 

Лунен календар: 17 лунен ден продължава до 19:26 ч на 7 февруари

Символът на 17-ия лунен ден е чепка грозде. Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна свобода и разкрепостеност, но не бива да се стига до буйства и пиянства, до крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не следва да се живее по план, защото нещата могат да протекат по напълно различен начин. 

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие. 

По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. 

Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Сега може да се яде и пие всичко. Хубаво е да се пие вино - най-добре червено, подгряно с подправки и мед. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. 

Прекрасен ден за любов и интимност. Този ден има връзка с Везните. Ден на Шакти. Енергията на лунния ден е идеална за брака.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 19:26ч на 7 февруари до 20:29 на 8 февруари

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9159 0

Свързани новини

Водещи новини