Днес може да се върнат ситуации от миналото, нерешени досега казуси

  • 02 февруари 2023 06:07

  • 6883
  • 0
Днес може да се върнат ситуации от миналото, нерешени досега казуси
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Рак до 10:50ч на 4 февруари

Влиянието на Луната в този знак е особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към различните влияния и по-раними. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Сега лесно се поддаваме на бързите емоционални реакции, дълбоко се впечатляваме от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. 

Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: 12 лунен ден продължава до 14:18 ч на 2 февруари

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Следва 13 лунен ден от 14:18ч на 2 февруари до 15:14ч на 3 февруари

Денят е  загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето, ипостъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. 

Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. 

Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и започване на всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. 

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се върнат някои стари ситуации от миналото ви. Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако в обкръжението ви има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. 

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен - най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. 

Може да се подстригвате, но не ходете във фризьорският салон, а го правете у дома самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6883 0

Свързани новини

Водещи новини