В този ден се веселете и правете това, което ви се прави

  • 09 януари 2023 06:13

  • 7305
  • 0
В този ден се веселете и правете това, което ви се прави
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Лъв до 17:16ч на 10 януари

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността, както и  енергийният потенциал. Нарастват амбициите. Луната способства приповдигнатото и добро настроение. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е подходящо за веселие. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар:  17 лунен ден продължава до 19:26ч

Днес трябва да се лее река само от любов. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. 

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите.

Ако не се държите предизвикателно, денят ще бъде благоприятен за вас

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Нищо обаче не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Психиката при жените сега е по-напрегната.  В този ден забравете за всичките си грижи. 

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Той трябва да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. 

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте. 

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 19:26ч на 9 януари до 20:30ч на 10 януари

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7305 0

Свързани новини

Водещи новини