Седмичен хороскоп от 26 декември до 1 януари

  • 26 декември 2022 11:44

  • 8583
  • 0
Седмичен хороскоп от 26 декември до 1 януари
©
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 28 декември Венера секстил Нептун

На 29 декември Меркурий стационарен преди ретроградност (до 18 януари)

На 29 декември Меркурий съвпад Венера

На 1 януари Венера съвпад Плутон

Луната през седмицата се движи през знаците – Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 27(след 11:20ч), 28, 29, 30 (до12:30ч), 31 (след 13:00ч) декември; 1 януари (до 13:17ч). 

По лунен знак - Някои източници препоръчват да не се подстригва косата, когато Луната преминава в знак Риби и Овен, а това са 27, 28, 29, 30 и 31 декември.

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –26, 27, 28 (до 11:50ч), 29 (след 12:10ч) декември; 1 януари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.12. 20:21 - 27.12. 09:35
29.12. 08:22 - 29.12. 12:37
31.12. 14:45 - 31.12. 19:10

Седмичен хороскоп от 19 до 25 декември

Овен – Този седемдневен период ще повлияе положително на настроението ви. Вие сте астрологически облагодетелствани през следващите дни. Завръщането на Юпитер във вашия зодиакален знак ще донесе ново начало, ще вкара нова глава от преживявания, които ще помогнат да се раздвижат застоялите води и да завладеете нови територии. Може да се почувствате малко объркани относно емоционалните отношения, тъй като е много вероятно да се разкъсвате между нещо старо и нещо ново. Време е да се отворите към нови духовни, географски и професионални хоризонти, да продължите напред, като постигнете напредък и успехи.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 30, 31

Телец – През цялата седмица трябва да внимавате за прекомерни реакции от ваша страна. Изпълнете всички задължения, които ви очакват. Погрижете се за себе си, намерете време за почивка. Семейните въпроси ще изискват вашето пряко участие, но те също ще бъдат уредени по най-добрия възможен начин. Ако сте във връзка, възползвайте се от тези добри дни, за да се сближите повече с партньора си и да осъществите някои планове, които имате наум. Не се страхувайте да покажете колко държите на него. Купете нещо дребно за подарък, което наистина ще го/я зарадва.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 26

Близнаци – Планетата Марс ще повлияе на емоциите и желанията ви през тази седмица. През следващите дни ще усетите прилив на енергия и борбеност. Това време може да донесе неочаквани работни препятствия, които да се отразят на настроението ви. Не пренасяйте проблемите си в личния си живот. Този седемдневен период засилва вашата общителност и добро настроение и ви поставя в центъра на вниманието на другите. За  тези от вас, които са необвързани, шансът да започнат нова връзка е много висок! Представителите на знака, които са във връзка, ще могат значително да подобрят климата в отношенията.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Рак – Дори за ваша изненада, вие кипите от нови идеи. Вашата енергия ще бъде неудържима. Избягвайте напрежението и търканията на работното си място по глупави причини и съсредоточете усилията си върху собствената си работа и задачи. Звездите са благосклонни към привличането на вниманието на противоположния пол. В романтичния ви живот може да има приятни развития, особено за тези от вас, които са необвързани! Нов човек може да навлезе в живота ви по динамичен начин.

Благоприятни дни – 27, 28.12; 01.01.

Бъдете внимателни – 30, 31.12.

Лъв – През следващата седмица планетата Марс ви влияе, което ще се отрази най-вече на вашата борбеност и дори на отношенията ви с хората около вас или желанието ви за любов. Звездите ви предупреждават за необмислени стъпки, които могат да нарушат стабилността ви. Ще бъдете по-изразителни, по-очарователни за другите и не е изключено в близко бъдеще да възникнат някои интересни запознанства. Ако сте необвързани, трябва да запомните, че трябва да бъдете по-селективни главно в любовния си живот.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

Дева – Тази седмица изглежда, че работата няма да е приоритет за вас, тъй като ще ви се наложи да се фокусирате върху личния си живот и социалните отношения. Първите дни ще бъдат спокойни, но и скучни. Всичко ще върви според вашите планове без неочаквани отклонения. Подходете по-практично към финансите си. Харчете само за най-необходимото. Можете да покажете любовта си по много начини. Основното нещо е да се наслаждавате на компанията на тези, които обичате. 

Благоприятни дни – 01.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.12.

Седмичен хороскоп от 12 до 18 декември

Везни – Период на оптимизъм за вас. До средата на седмицата ще трябва да се справите с някои допълнителни задачи, но към края ѝ ще се успокоите и ще можете да се насладите на малко по-спокойна атмосфера. Не забравяйте, че тази седмица е на ваша страна в любовната област! Не чакайте романтична изненада от партньора си, но бъдете този, който ще изненадате любовта си с нещо. Ако сте необвързани, ще имате повече възможности за флирт, общуване и сближаване с интересни хора!

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 30, 31

Скорпион – Уреждането на служебните задължения изглежда се отлага за тази седмица, тъй като мислите ви ще се занимават със собствени планове. Ако сте необвързани, през тези дни ви очакват приятни моменти, а ако сте във връзка, тогава използвайте въображението и креативността си, за да изненадате партньора си и да се сближите още повече. Почистете личното си пространство, отървете се от нещата, от които не се нуждаете, направете място за новото в живота си. Помислете да останете малко насаме със себе си и с мислите си.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 26

Стрелец – Астрологичните обстоятелства през седмицата показват, че една емоционална връзка ще играе голяма роля и ще повиши самочувствието ви. Това може да е свързано както с комуникацията ви с определен човек, така и с това, което той ще ви каже. Това е точното време да се социализирате, като разширите социалния си кръг. Строго е забранено да правите рисковани ходове с финансите си. Съсредоточете усилията и вниманието си върху дома и личния живот.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Козирог – Като цяло, тази седмица ще бъде особено полезна, ако искате да се сближите с някои хора от вашето обкръжение, да разрешите някои недоразумения, които може да са съществували с вашите близки и да заздравите социални и лични отношения. Натиснете спирачките на забързания ритъм на ежедневието и намерете време не само да си починете и да презаредите батериите си, но и да приключите с висящите въпроси, да завършите недовършените дела, както и да влезете в процеса на подготовка на новите си планове.

Благоприятни дни – 27, 28.12; 01.01.

Бъдете внимателни – 30, 31.12.

Водолей – Тази седмица изглежда, че и вие ще търсите почивка от работата, тъй като дори и да сте на работа ще ви е трудно да се концентрирате върху професионалните задължения. Този седемдневен период създава отлично комуникативно настроение, което от своя страна може да ви сближи много с човек, когото желаете. Вероятно ще има особено важно развитие в личния ви живот, което може да е нов ценен приятел или за необвързаните, вълнуващо запознанство с еротичен (и не само) интерес!

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

Риби – Приближавате към новата година с оптимизъм, тъй като седмицата носи послания на радост и надежда! Започва период, който ще донесе редица възможности за личния ви живот. Аспектите и астрологичните обстоятелства, които ще съществуват през седмицата, ще създадат много добри условия за разширяване на социалния ви кръг, за запознанства с нови хора и е възможно през този период - от тази седмица - да се създадат основи за нови приятелства. 

Благоприятни дни – 01.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.12.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8583 0

Свързани новини

Водещи новини