Седмичен хороскоп от 19 до 25 декември

  • 19 декември 2022 08:50

  • 10930
  • 0
Седмичен хороскоп от 19 до 25 декември
©
Слушай новината Слушай новината

Пожелавам на всички Весела Коледа, здраве и много любов!

Астро-аспекти

На 20 декември Юпитер преминава в Овен

На 21 декември Слънце преминава в Козирог

На 22 декември Слънце квадратура Юпитер

На 22 декември Венера тригон Уран

На 23 декември Новолуние

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 20, 22, 23 (до 12ч), 24, 25 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 23 (след 12:18ч), 24 и 25 декември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.12. 04:46 - 21.12. 09:14
22.12. 22:17 - 23.12. 09:51
25.12. 05:12 - 25.12. 09:15

Овен – Приближаването на Коледа и след това новата година може да донесе много промени в живота ви, доста нестабилен период започва още тази седмица. Ще успеете да поемете контрола върху нещата в свои ръце, но ще трябва да внимавате за начина и тактиката, която ще прилагате. Въпреки че връзките ви се развиват добре, няколко небрежни момента могат да окажат негативно влияние върху празника. Най-доброто, което можете да направите, е да действате дипломатично, а не в абсолютен или внушителен стил.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Телец – Ако смятате, че нещо е "твърде просто", помислете внимателно каква ще бъде следващата ви стъпка. Обмислете всички индикации. Приемете, че има време, когато нещата вървят малко по-бавно, бъдете търпеливи и избягвайте компромиси. Ако действате импулсивно, последиците от действията ви може да имат обратен ефект. Новото лице, което ще срещнете, ще намери вратата на сърцето ви отворена, покажете интереса си без колебание, контактите, които ще започнете, ще обновят емоционалният ви живот.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Близнаци – Бъдете внимателни: през следващите дни ще получите предупреждения (знаци), които ви показват, че посоката, която сте избрали досега, може да не е най-добрият избор за вас. Освен това има възможност да се потопите още повече в ситуация, генерираща конфликт. Лесно можете да намерите положителни алтернативи на ситуациите, които ви засягат, и отношенията ви ще станат балансирани и хармонични. Подхранвайте душата си всеки ден, като правите нещата, които ви дават радост, удовлетворение и сила.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Рак – Дните ви напоследък не са много спокойни и целият този психически и физически хаос всъщност не ви е полезен, той ви поглъща и ви кара да изглеждате като машина. Бъдете търпеливи със себе си и обръщайте повече внимание на здравето си. Вашият вътрешен свят се нуждае от почивка. Сега започва много добър период за интроспекция и размисъл. Вслушването в мислите и чувствата ви е най-доброто нещо, което можете да направите тези дни, тъй като те ще ви помогнат да видите нещата, които са приоритетни за вас в този момент.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Лъв – Наближава новата година, с нови изпитания... но междувременно ви очаква хубав коледен празник с всички приготовления за него, който може и да не премине съвсем гладко, но се опитайте да видите само доброто и радостта в него. Ако има семейни проблеми, опитайте се да използвате дипломатичността си, доколкото е възможно, защото така можете да сложите ред в проблемните въпроси. Звездите извеждат на преден план креативността, вдъхновението и въображението и помагат много за изразяване на чувствата ви. Късметът ще е склонен да работи във ваша полза.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Дева – Тези дни ще имате голяма нужда от скритите си резерви, защото трябва да се справите с няколко задачи, които изискват висока степен на креативност на работа и у дома, разбира се около празника. Не действайте и не се дръжте безразсъдно, не правете неща, за които лесно можете да съжалявате по-късно. Предстоящият празник може да премине приятно и спокойно, ако съзнателно избягвате напрегнати ситуации. Най-после дойде времето за сбъдване на една стара, скрита досега мечта! Пожелайте си го като коледен подарък и да видим дали някой ще я изпълни!

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Везни – Обърнете малко повече внимание на това как се държите с външния свят напоследък, давате ли повече, отколкото получавате. Важно е да върнете баланса в живота си, защото ако везните се наклонят повече в едната или другата посока, това ще изконсумира цялата ви жизнена енергия. Сега ситуациите, които генерират конфликти в живота ви, могат да бъдат разрешени и пред вас ще се отворят нови възможности. Останете отворени, допуснете нови неща в живота си. Пожелали сте нещо от дълбините на душата си и то ще се сбъдне.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Скорпион – Тази седмица, във връзка с коледните приготовления и радости, ще трябва да положите много усилия, за да преодолеете внезапно появилите се проблеми, въпреки че не е съвсем сигурно, че ще намерите решението на всички тях. Трябва да бъдете особено внимателни, ако възникнат конфликти с партньора ви, за да не допуснете тяхното развитие. Ако сте необвързани, нещо ще ви накара да преразгледатете фактите от миналото и е възможно да се събере отново с човек, с когото сте имали романтични отношения, но сте се отдалечили с времето.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Стрелец – През седмицата може да се появят някои малки недоразумения, които ще понижат малко нивото на настроението ви. Решението е да станете малко по-снизходителни, каквото и да става, и да оставите другите да се радват на живота и празника по свой начин! Поведението ви ще е социално, топло и спонтанно, ще срещнете нови лица. Ще почувствате нужда да се освободите и да „разтворите криле“. Ще завържете ново запознанство, ще срещнете човек, който ще предизвика интереса ви, възможно е да се влюбите.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Козирог –Сега обърнете повече внимание на онези неща, които изглеждат неясни, уморителни или постоянно се повтарят, те трябва да се избягват. Ситуациите, през които сте преминали напоследък, са ви дали повече мъдрост и докато „пътуването“ често е изглеждало уморително и трудно, крайният резултат се е оказал невероятен. Интуицията ви работи на много високо ниво и би било желателно да не търсите отговори другаде. Има вероятност някои планове, които имате с партньора си да се променят и това е нещо, което ще зависи не само от вас, но и от обстоятелствата. Ако сте необвързани, е възможно да се сближите с човек, който вече познавате.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Водолей – Прекомерното мислене и стресовото състояние ще отнемат всичките ви сили и ще попречат на проявлението на творческата ви същност, което би било абсолютно необходимо за решаване на всяка ситуация, пред която сте изправени напоследък. За вас сега е голямо предизвикателство да успеете да излезете извън сегашната ситуация и да откриете причините, които стоят зад нея. Ако не можете да видите гората от дървото, отстъпете малко назад и преценете. Говорете с някой близък, който ви разбира и ви дава сила.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Риби – Може да се окажете в трудна и непозната ситуация, но не се притеснявайте, защото Вселената ще ви даде помощ и напътствия. Сякаш мистериозна магическа ръка проправя пътя ви, тя ще ви помогне да намерите необходимите решения. В следващите дни ще имате възможност да разрешите някои минали конфликти, които са били проблем от известно време. Обърнете внимание на знаците около вас, защото те винаги ще ви дадат вдъхновение в дългосрочен план. Погледнете по-отговорно към проблемите, касаещи финансовия сектор, за да не се окажете пред изненади.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10930 0

Свързани новини

Водещи новини