Седмичен хороскоп от 5 до 11 декември

  • 05 декември 2022 09:33

  • 12428
  • 0
Седмичен хороскоп от 5 до 11 декември
© Pixabay

Астро-аспекти

На 6 декември Меркурий в квадратура Юпитер
На 7 декември Меркурий преминава в знак Козирог
На 8 декември Пълнолуние в знак Близнаци
На 8 декември Слънце опозиция на Марс
На 9 декември Венера квадратура Юпитер
На 10 декември Венера преминава в знак Козирог

Луната през седмицата се движи през знаците – Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 5, 6  (до 15:40ч), 11 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 5 (до 15ч), 6 (след 15:40ч), 7, 8, 9, 10, 11 декември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

06.12. 21:03 - 06.12. 22:50
09.12. 08:15 - 09.12. 09:50
11.12. 20:50 - 11.12. 22:10

Овен –  Седмицата e подходяща за нови начала, за осъществяване на отдавна планираното. Някои ще получат делово или бизнес предложение. Изглежда, че ще има развитие по въпроси, свързани с финансовия сектор. Ще има обаче и някои въпроси, които ще ви тревожат доста и ще се отнасят до емоционална връзка. Ако имате такава, опитайте се някои разногласия да не прераснат в по-голямо напрежение, тъй като резултатът от тях ще бъде трудно предвидим. По-малко време прекарвайте в социалните мрежи, не пренебрегвайте живата комуникация с близки и приятели.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Телец – Някои въпроси, които се отнасят до финансовата част на даден делови казус, изглежда ще ви занимават много през тази седмица, особено през първите й дни. Звездите ще ви помогнат да комуникирате по най-добрия начин за някои неща, които искате да кажете и да спечелите нещо чрез разговори и срещи. Ще имате късмет в делата, в които трябва да проявите инициатива, настойчивост и решителност. Трябва да сте внимателни, дори педантични, за да избегнете грешки. 

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 5, 6

Близнаци – Седмицата е добра не само да правите планове за бъдещето, но и да започнете да ги осъществявате. В следващите дни може да сте загрижени за проблем, свързан с лични отношения или сътрудничество. Опитайте се да подходите към това спокойно и търпеливо, знаейки, че няма да е лесно. Дори една шега може да прозвучи странно за ушите ви, тъй като атмосферата ще бъде напрегната. Този седемдневен период засилва сценария на спорове и конфронтации, които трябва да избягвате, ако не искате да се отвори нов цикъл на напрежение. 

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 7, 8

Рак – Тази седмица ще наберете скорост, за да уредите някои дела и някои задължения. Трябва да обмислите и рационализирате методите на вашата работа, опитайте се да не губите излишна енергия в суетене и празна комуникация. И ще можете да постигнете много. Избягвайте обаче да се претоварвате. Първите дни може да се характеризират като особено натоварващи по отношение на работните въпроси, не толкова за практическата част от тях, колкото за това, че може да се появят препятствия, които не сте имали предвид.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Лъв – Тази седмица се предвижда да бъде експлозивна в по-общ контекст, нещо, което също ще повлияе на начина, по който виждате и реагирате на стимулите на другите. Изпълнени сте с ентусиазъм и борбен дух. Ще поемете вятъра на промяната с радост. Старайте се да говорите по-малко и да действате повече, реализирайте плановете си. Посветете повече време на дома и близките си. Това, което трябва да избягвате, е да се увличате и да обещавате неща, за които предварително знаете, че не могат да бъдат изпълнени.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 5, 6

Хороскоп за декември

Дева – Проблем, свързан с професионални отношения или партньорство, изглежда е на преден план през тази седмица и може да почувствате, че не е толкова лесно да го решите. Това, за което трябва да внимавате е, че някои неща могат да бъдат казани с тон на преувеличение, което може да ви накара да направите грешни заключения. Вашите очаквания понякога са толкова високи, че просто не могат да бъдат изпълнени. Би било добре да внимавате в думите си и по-малко да критикувате другите.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете внимателни –7, 8

Везни – Седмицата е благоприятна за генериране и превръщане на вашите желания или някои планове в реалност. Няма да толерирате никакви ограничения. Имате нужда от независимост във всичко: в мисли, в дела, в действия, и най-важното в решения. Но ако сте твърде безкомпромисни, тогава са вероятни конфликти. Бъдете тактични и дипломатични. През следващите дни може да се появи емоционален проблем, който ви е занимавал много през предходния месец. Ако подходите към проблемите, които ви вълнуват със спокойствие и хладнокръвие, ще бъде по-лесно да ги управлявате.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Скорпион – Емоционалният сектор ще бъде на преден план през тази седмица и може да дойдат нови данни, свързани или с лична връзка, или ако сте необвързани - с познанство. Може да почувствате, че някои хора се опитват да ви манипулират емоционално или някои ситуации ви поставят пред свършен факт. Проявете мъдрост и сдържаност, а не прибързаност и раздразнителност. Не се поддавайте на емоциите, чувствата могат да ви накарат да поемете ненужни рискове.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 5, 6

Стрелец – В началото и края на седмицата може да възникнат напрегнати ситуации, така че проявявайте разумна предпазливост. Може да доведе до смущения в ежедневието поради някои извънредни задължения, които могат да се пренесат във вашата връзка. Старайте се да не оставяте някои ситуации да излязат извън контрол. Слушайте себе си, опитайте се да заобикаляте всичко, което ви се струва съмнително. В работата би било добре да проявите дипломатичност и емоционална уравновесеност. Добре е да избегнете конфронтации с познати и любими хора.

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 7, 8

Козирог – Някои въпроси, които ще се появят тази седмица и ще бъдат свързани с професионални задължения или други висящи въпроси, може да ви дезорганизират и да създадат безпокойство. Подредете приоритетите си и не позволявайте нищо да повлияе негативно на настроението ви. Ако сте необвързани, може да възникнат обстоятелства, които да ви сближат с човек в ежедневието или в работната ви среда, но не бързайте да напредвате, тъй като може да промените решението си малко по-късно.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Водолей – Изглежда, че тази седмица ще създаде смесени чувства у вас, тъй като първите й дни може да са по-натоварени поради някои професионални или семейни задължения, но към края й, нещата ще се оправят. Пригответе се да работите усилено, влагайки целия си опит, въображение, енергия и интуиция. До края на периода ще сте доста креативни и ще кипите от страхотни идеи. Трябва да бъдете особено внимателни, ако ви предстоят бизнес срещи и уговорки, тъй като астрологичните обстоятелства, които ще съществуват, могат да създадат объркване и дребни недоразумения.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 5, 6

Риби – Тази седмица ще се появят някои проблеми, които може да са свързани с пътуване, което сте планирали и е много възможно да има промени в някои от плановете ви. Периодът е благоприятен да промените нещо. Дори и да не е заради любов, очакват ви вълнуващи дни. Крайно време е да започнете да мислите за начини за по-добро управление на работните ангажименти, така че да имате повече свободно време, докато навлизаме в празничния сезон.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете внимателни –7, 8

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12428 0

Свързани новини

Водещи новини