Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела

  • 04 декември 2022 06:00

  • 10799
  • 0
Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен до 13:39ч на 4 декември

Характерно е за това време емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси. Действията са по-резки. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Добре е да не се претоварвате физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.Уязвима е главата, очите и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. 

Луната е на празен ход от 07:47ч до 13:39ч., след което влиза в знак Телец.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:49ч

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани и разрушителни дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. 

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. 

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

Следва 12 лунен ден от 14:49ч на 4 декември до 15:13ч на 5 декември

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. 

Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Днес е много важно да не плачете или да не се самосъжалявате по никакъв начин, защото прекарвайки времето си в безсмислено хленчене, рискувате да останете в това състояние за дълго време. Също така е силно препоръчително да потискате всякакви негативни емоции в себе си. Всичко това може да доведе до не най-приятните последици. 

Ден, в който молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и за близките си. 

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10799 0

Свързани новини

Водещи новини