Може да ви преследва усещането, че не ви върви

  • 03 октомври 2022 06:11

  • 6110
  • 0
Може да ви преследва усещането, че не ви върви
© pixabay

Луната е в знак Козирог, където ще остане до 13:22ч на 4 октомври

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. В тези дни хората по-трудно изразяват емоциите си. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени.Мислите са устремени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 15:48ч 

Характерни за този лунен ден са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Нежелателно е да сте гневни и нервни, старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония. Не се съпротивлявайте на промените, защото може да възникнат твърде сериозни усложнения както в психически, така и във физически план. Приемайте всичко случващо се като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Следва 9 лунен ден от 15:48ч на 3 октомври до 16:37ч на 4 октомври

Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Труден ден, неговата енергия има изключително негативен ефект върху човек. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Трябва да устоите на негативността и провокациите на деня, да победите слабостите и пороците си, да приемете уроците от живота, да преминете всички тестове достойно. Ден, изпълнен с негативизъм, провокации и измама. Много е важно да се държите сдържано, разумно, с повишено внимание. 

Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита. 

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. 

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Денят не е подходящ за първа среща. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После често ще се питате: ”Това сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Слънчев календар – 17 слънчев ден - Денят е посветен на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко на вятъра да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6110 0

Свързани новини

Водещи новини