Този ден е празник за секса

  • 28 август 2022 06:48

  • 4167
  • 0
Този ден е празник за секса
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната влиза в знак Дева до 12:46ч на 29 август

Луната ни прави по-практични, рационални и трезво мислещи. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Зачестяват желанието за критика, споровете и конфликтите. Прекомерните изисквания към обслужването водят до заяждане с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

В този период е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега да не се прави почистване на червата.

Лунен календар хронология: 2 лунен ден от 07:34ч на 28 август до 08:39ч на 29 август

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота, трябва с благодарност да се приеме, тъй като съдбата изпраща най-важното за нас през новия лунен месец. Всичко, което бъде получено, обезателно ще се приложи в близко бъдеще, дори да не виждаме никаква връзка в този момент. 

Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции.  

Това е денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи целия ви лунен месец. Важно е, когато се започне нещо през втори лунен ден, да не се променя решението, т.е. ако сте планирали да направите нещо, не трябва да започвате да се съмнявате, иначе няма да успеете. За това в този лунен период е много важно да се запази вътрешното доверие в действията и в правилността на намеренията. С една дума изобщо не бива да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват спорове и конфликти, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. 

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Слънчев календар – 11 слънчев ден - Един от най-силните енергийно дни. Пренасочете енергията си към конструктивни действия и съзидание. Не проявявайте лекомислие. Избягвайте рисковете. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4167 0

Свързани новини

Водещи новини