Всички днес са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди внушения

  • 18 юни 2022 06:03

  • 5745
  • 0
Всички днес са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди внушения
© pixabay

Луната е в знак Водолей до 02:02ч на 19 юни

Хората сега са по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: 19 лунен ден от 00:22ч на 18 юни до 00:56ч на 19 юни

19 лунен ден е свързан със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. 

Добро време за дейните и активните хора. Може да се занимавате с всичко, но е необходимо да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. 

Хубаво е да се запали свещ, да гори огън. Нужно е да бъдем много внимателни и предпазливи в своите действия. В този лунен ден биваме „проверявани” за гордост и отмъстителност от Висшите сили. Общуването е неблагоприятно. 

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения, защото това е ден на нашите заблуждения и грешки. Сега всички са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди внушения. Внимавайте и се пазете от това. 

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. 

Внимавайте какво правите, защото „Каквото почукало, такова се обадило.” Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание после няма да означават много, ако по-дребните преди това са останали без отзив или незабелязани. Крайният резултат е натрупване на негодувание и отчуждение между вас. Затова намерете време и подарете усмивка, стискане на ръката, няколко топли думи. Сега е най-подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. 

Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! 

Подстрижка – За предпочитане е да не го правите, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Слънчев календар – 30 слънчев ден –  Не се препоръчва активна работа. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето.

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5745 0

Свързани новини

Водещи новини