Ден за освобождаване на старото и създаване на ново

  • 24 май 2022 07:35

  • 5156
  • 0
Ден за освобождаване на старото и създаване на ново
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Риби до 00:41ч на 25 май

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления. Може да се използват духовни практики, медитации. Чудесен ден за духовни инициации.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 май

Уязвими са ходилата и пръстите на краката. В тази област може да провеждате лечебни процедури, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.  Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Лунен календар: 24 лунен ден от 03:19ч на 24 май до 03:41ч на 25 май

Като цяло денят е благоприятен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време за активност и предприемчивост, начало на важни дела (съобразете се с празния ход на Луната). Важно време, към което трябва да се отнасяте с повече отговорност. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново.

Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат решения по важни въпроси, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания. Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава.

Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна. Не допускайте физическа умора, избягвайте злоупотребата с алкохол. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Прекрасен ден за цялото семейство. В него лесно стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, всеки да изслуша другия и да прояви разбиране. Ако сте обидили някого, сега е най-добрият момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи.

Сексът сега се приветства, за количеството няма ограничения. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега. 

Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Слънчев календар – 5 слънчев ден –  Ден за установяване на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг, поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Не трябва да се нарушава хармонията на деня със скандали. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5156 0

Свързани новини

Водещи новини