Ден, в който трябва да бъдете честни, да проявите благородство и доброта

  • 21 май 2022 06:00

  • 2659
  • 0
Ден, в който трябва да бъдете честни, да проявите благородство и доброта
© Pixabay

Луната преминава в знак Водолей до 18:51ч до 22 май

В тези дни привлича новото, необичайното. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Светът в това време е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Лунен календар: 21 лунен ден от 01:47ч на 21 май до 02:24ч на 22 май

Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Символи на деня са кон, колесница. Тялото е колесницата, разумът е колесничаря. Благоприятно време за активни действия, за въплъщение на идеи в конкретни дела, но само позитивните дела ще бъдат осветени.

С днешният лунен ден е свързана възможността да станете по-добри и да проявите рицарските си качества. Става преобразуване на вътрешната структура на човека.

На двадесет и първия лунен ден се препоръчва да направите равносметка на това, което сте направили и какво сте успели да постигнете. Бъдете честни в този ден. Покажете благородство и доброта на душата.

Днес творческата енергия се активира. Ден за благотворителност, както и революционен ден. Неговите основни характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Добър ден за вземане на решения.

Дори и най-пасивните по природа хора днес стават по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички се увеличава самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога. Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Меркурий секстил Юпитер

Днес трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятър. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да привлечете правилните и преди всичко хората, от които се нуждаете, трябва да оцветите косата си в светъл тон.

Благоприятно за укрепващи процедури за коса, тонизиране. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Слънчев календар – 2 слънчев ден –  Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2659 0

Водещи новини