Добрите пожелания, отправени в този ден, могат да се сбъднат

  • 06 май 2022 06:30

  • 3062
  • 0
Добрите пожелания, отправени в този ден, могат да се сбъднат
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 14:51ч на 7 май

Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво настроение и претенции поради неоправдани очаквания. Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области.

Лунен календар: 7 лунен ден от 09:50ч на 6 май до 10:48ч на 7 май

Доста сложен ден. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. В този ден може да получите възможност да се реализират планове и идеи. Денят е подходящ за такива неща, които могат да бъдат завършени бързо и по добре е да избягвате това, което може да се забави. Денят носи успех там, където справедливостта се спазва.

Хороскоп за май

Провокативен ден. Може да бъдете провокирани към повишена бъбривост и така да произнесете някои необмислени думи. Внимавайте какво казвате и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Много е хубаво да се молите - молитвите ще бъдат чути бързо. Всички добри желания могат да се сбъднат.

Опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности.

Енергията на този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха. Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 май

Сексът трябва да е бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е, докато се любите, да има музика. Сега тя подсилва въздействието.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Слънчев календар – 17 слънчев ден – Денят е добър за дела, които се нуждаят от бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Добре е да се облече нещо чисто и ново. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3062 0

Водещи новини