Денят носи склонност да се гледа на света през розови очила

  • 14 ноември 2021 06:03

  • 2244
  • 0
Денят носи склонност да се гледа на света през розови очила
© Pixabay

Луната през целия ден е на празен ход ( от 07:41ч до 17:50ч). Не е подходящо за нищо важно.

Луната е в знак Риби до 17:49ч на 14 ноември

Оптималното време за общуване с противоположния пол и близки приятели. Романтиката и мечтателността присъщи на Луната в Риби, ще ви помогнат да установите по-тясна връзка и да опознаете малко повече даден човек. Щедростта и благотворителността не трябва да се пренебрегват. Засилва се интуицията, сантименталността и чувствителността. През това време хората са по-склонни да гледат на всичко през розови очила. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни.

Уязвими са кожата и стъпалата на краката. Да се намалят течностите и алкохола, за да не се натоварват бъбреците. Не е добре да се мие косата сега, може да се появи пърхот.

В 17:50ч Луната преминава в знак Овен. Енергията става по-агресивна.

Лунен календар – продължава 10 лунен ден до 15:12ч на 14 ноември (от 14:50ч на 13 ноември)

Това е семеен ден, хубаво е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 15:12ч на 14 ноември до 15:33ч на 15 ноември

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с много енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Да не се предприемат рисковани действия. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела.

Меркурий опозиция Уран – внимание!

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четете молитви, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

Слънчев календар - 29 слънчев ден - Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2244 0

Свързани новини

Водещи новини