Денят е подходящ за романтика и интимност

  • 17 септември 2021 06:58

  • 2502
  • 0
Денят е подходящ за романтика и интимност
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 23:24ч на 18 септември

Хората сега са по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Марс във Везни - "Правете любов, а не война"

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар – 11 лунен ден до 18:14ч на 17 септември (от 17:33ч на 16 септември)

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Мощни сили се събуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справите с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Можете да се грижите за близки, да им давате подаръци и като цяло да изливате любовта си върху други хора, колкото е възможно повече.

Според поверията за този лунен ден - падащи ножове, вилици предупреждават за опасност. Контактът с насекомите не се препоръчва (сега не можете да ги убивате).

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали. Никаква пасивност, активността трябва да принадлежи на двете страни.

Сънищата могат да ви покажат ангела, който пази семейството ви

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

12 лунен ден от 18:14ч на 17 септември до 18:47ч на 18 септември

Слънчев календар - 1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта от живота. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2502 0

Свързани новини

Водещи новини