Сънищата могат да ви покажат ангела, който пази семейството ви

  • 16 септември 2021 06:04

  • 5178
  • 0
Сънищата могат да ви покажат ангела, който пази семейството ви
©

Луната е в знак Козирог, където ще остане до 18:24ч

Изостря се чувството за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, намалява емоционалния тонус. Вниманието е насочено повече към материалната страна на въпроса. Подходящо време за действия изискващи точен разчет, както и всяко нещо да бъде поставено на мястото си. Емоциите са затормозени.

Неудачно време за признание в любов. Общуването с по-старото поколение е затруднено. 

Подходящо време за епилация, рязане на нокти и маникюр, за пилинг и грижа за кожата - подхранващи маски и подмладяващи процедури. Маските от глина са полезни. Уязвими са костите, коленете, жлъчен мехур, черен дроб, кожата. Отложете посещението при зъболекар освен, ако не ви е спешен проблема. 

Луната е на празен ход от 08:41ч до 18:24ч. Това време е неефективно, не се препоръчва нищо важно да се купува или започва. 

В 18:24ч Луната преминава в следващия знак – въздушният Водолей. 

Лунен календар – 10 лунен ден до 17:33ч на 16 септември (от 16:42ч на 15 септември)

По това време енергията извира от всеки човек, подобно на вода от преливащ фонтан. Важно е да запомните, че всички ние трябва да зависим само от собственото си мнение. Всички астрологични училища силно препоръчват да прекарвате всяка минута от 10 -ти лунен ден с роднини. Кръвните връзки са особено силни сега. Ако през този период в семейството има кавга (между съпруг и съпруга, родители и деца), тогава връзката ще се обърка за дълго време или дори завинаги. Ако е възможно, запазете спокойствие и се контролирайте. Дори ако агресията ви дойде до гърлото и отчаяно искате да изхвърлите натрупания гняв, въздържайте се с всички сили.

Това, което започва на десетия лунен ден, ще се превърне в традиция. Също така е добре да се разделите с лошите навици - пристрастените хора по-лесно преминават през периода на оттегляне. През това време всички проблеми с ремонта се решават много по-лесно, отколкото в други периоди.

Марс във Везни - "Правете любов, а не война"

Кармата през този лунен ден може да доведе спомени от далечно минало, за които дори не сте знаели. Човек започва да взема някои решения на подсъзнателно ниво. В ума му се отварят нови канали за получаване на тайни знания. Съветите от близки през този период са от особено значение, което може да ви помогне да се справите с най-трудната задача. 

Не трябва да се разделяте с партньора си - пропастта може да се проточи дълго време. Връзката постоянно ще ви напомня за себе си по неприятен начин. 

10 лунен ден е благоприятен за откровен разговор с подрастващ тийнейджър. Разкажете му за тайните на интимния живот. Попитайте какво го интересува. Но не забравяйте да споменете безопасността на интимните отношения.

Смята се, че дърветата, засадени в градината в този ден, ще бъдат плодовити в продължение на много години.

Сънищата могат да ви покажат ангела, който пази семейството ви през цялото му съществуване. Можете да получите съвет или намек от него.

11 лунен ден от 17:33ч на 16 септември до 18:14ч на 17 септември

Слънчев календар - 30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Четенето на молитви днес много добре изчиства. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.





 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5178 0

Свързани новини

Водещи новини