Гледай на живо

Аматьорският футбол отново е тук - вижте всичко най-интересно преди първия кръг в "Часът на Трета лига" с гост Стефан Дамянов

Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай

  • 20 юли 2021 06:58

  • 3164
  • 0
Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 01:37ч на 22 юли

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Лунен календар - 11 лунен ден до 17:37ч на 20 юли (от 16:19ч на 19 юли)

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не трябва да се претоварвате.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности.

Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се правят дълги разходки пеша.

В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията на този ден е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Времето подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Следва 12 лунен ден от 17:37ч на 20 юли до 18:52ч на 21 юли

Слънчев календар - 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Меркурий – главен герой на седмицата

Меркурий в секстил с Уран

Меркурий отговаря за паметта, знанието, речта, информацията, а Уран е свързан с просветлението, технологиите, иновациите, пробуждането, глобалната независимост. Трябва да се измъкнем от старите модели на мислене и говорене, да напуснем миналото, да преминем към нови мисли. Ще можете да намерите нови решения, правилната информация и в бъдеще да я използвате. Но не чакайте всичко да ви дойде наготово. Трябва да сте по-смели и гъвкави едновременно. Тази гъвкавост ще ви даде силата да сте готови за внезапни промени и изненади. Смелостта ще ви улесни в това да започнете ново начало. Каквото и да стане, дръжте се. Защото този процес ще донесе неограничено вълнение и адреналин. Ако сте с отворени сетива, ще видите много повече възможности за прогрес и съзряване.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3164 0

Водещи новини