Вселената помага за реализиране на плановете

  • 19 юли 2021 06:08

  • 2053
  • 0
 Вселената помага за реализиране на плановете
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 00:09ч на 20 юли

Опасен период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност. 

Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако съхраните чувството си за хумор и ирония, но без да прераства в сарказъм. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

След 19:31ч Луната преминава на празен ход до 00:09ч на 20 юли.

Лунен календар -  10 лунен ден до 16:19ч на 19 юли (от 15:03ч на 18 юли)

Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Плановете могат да се приведат успешно в действие.

В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават по-оригинални и независими, самоуверени. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за комуникация с приятели, колеги, роднини. Всички дела се развиват добре. Добро време за финансови операции и решения на материални въпроси. Дори да има неблагоприятни събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Избягвайте скандалите и разправиите, влагайте по-малко емоции. 

Денят има смесени влияния

Не се препоръчва до 16:19ч да се подстригвате. Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня.

Следва 11 лунен ден от 16:19ч на 19 юли до 17:37ч на 20 юли

Енергийно един от най-силните лунни дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена само към съзидание. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности.

Всичко, което се започне, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. 

Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени неща. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се правят дълги разходки пеша. 

Времето подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Слънчев календар - 1 слънчев ден – Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят. Хубаво е да сте облечени в нови дрехи, но купени преди това. 



 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2053 0

Свързани новини

Водещи новини