Като цяло денят е благоприятен

  • 04 юли 2021 06:21

  • 24507
  • 0
 Като цяло денят е благоприятен
© Pixabay

Луната влиза в знак Телец до 04:25ч на 6 юли

Луната тук внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка. Подходящо време за гурме. Днес повече от всякога е актуална приказката, че “любовта на мъжа, преминава през стомаха”.

Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Лунен календар -  24 лунен ден от 02:15ч на 4 юли до 02:38ч на 5 юли

Като цяло денят е благоприятен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. 

Време за активност и предприемчивост, начало на важни дела. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно нашите дела. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. 

Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат важни решения, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания. Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава.

Денят се счита за физиологически тежък. Ден за укрепване на физическото и духовното здраве.  Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, злоупотреба с алкохол. 

Да не се стига до физическа умора. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Ден за преобразования и промени

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Ако сте обидили някого, сега е най-добрият момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на запознанства, съпружески отношения и любовни срещи.

Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега.  За количеството няма ограничения.

Подстрижката днес или дори само подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Слънчев календар - 16 слънчев ден - Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили сега най-често достигат до тях и се изпълняват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни постъпки. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, докато се молите.

Вечерта (след 19:30ч) Луната прави напрегнат аспект с Марс. Психиката ни става по-малко устойчива. Може да има прояви на агресия, раздразнителност и нетърпимост към чуждите прояви и мнения. Нараства количеството на споровете и конфликтите по незначителен повод. Отношенията с другия пол също стават напрегнати. Бъдете внимателни и по-малко предизвикателни! 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24507 0

Свързани новини

Водещи новини