Откриват се нови възможности, затова бъдете отворени и възприемащи

02 юни 2021 06:10

Откриват се нови възможности, затова бъдете отворени и възприемащи
© Pixabay
2687 0

Луната управлява емоциите, телесния цикъл, най-дълбоките ни нужди и начина, по който търсим сигурност. Нищо чудно, че усещаме нейното движение през знаците на хороскопа толкова силно! Един път сме пълни с енергия и споделяме емоциите си лесно, вторият път сме по-огнени и темпераментни, а през останалите дни сме склонни към чувствителност и меланхолия. Нека видим какво можем да очакваме днес. Това е общо описание, което ще работи върху всички нас. Някои го усещат повече, други по-малко, в зависимост от личния хороскоп.

Луната е в знак Риби до 21:00ч на 3 юни

Луната в Риби носи артистично влияние, подтиква към състрадание и ни излага на мечтателни, романтични енергии. Това въздействие засяга всички области на живота, но не трябва да забравяме, че сме много по-емоционално чувствителни от обикновено. Емпатията е подчертана и дори едно изоставено мяукащо коте може да предизвика сълзи в очите ни. 

За практическите неща това може да бъде доста неблагоприятно влияние, тъй като е по-лесно да бъдем заблудени и по-трудно да извлечем материална полза. Следователно имаме силно изразена интуиция и повече от буйна фантазия.

Препоръчително е да предложите рамо на приятел в нужда или да излеете чувствата си на някой, на когото имате доверие. Също така може да гледате романтичен филм, да рисувате, да създавате и творите по някакъв начин. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар - 22 лунен ден от 02:21ч на 2 юни до 02:46ч на 3 юни

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов символ е слонът Ганеша. Добър ден не само за получаване на знания, но и за предаването им, както и ценния опит. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл. 

Днес добрите постъпки увеличават благата карма

Някои езотерици сравняват този лунен ден със „златният ключ”. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи. Полезна информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н. 

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашните задължения. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Добър знак е, ако сънувате книга или ключ - показва, че предстоят големи промени към по-добро.

Слънчев календар - 14 слънчев ден е ден за любов и радост.  Денят е посветен на всички страдащи души, за покровителство на животните. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. 

Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка.

Венера преминава в знак Рак до 27 юни.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2687 0

Свързани новини

Водещи новини