Денят е посветен на семейството

  • 20 април 2021 06:00

  • 2117
  • 0
Денят е посветен на семейството
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 09:12ч, след което преминава в знак Лъв до 16:09ч на 22 април.

Когато Луната преминава през Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Прекрасно е да раздавате подаръци. Всеки копнее за похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Проявяват склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено” и с достойнство. Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

9 лунен ден до 12:16ч на 20 април (от 11:16ч на 19 април)

Конфликтно време. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 април

10 лунен ден от 12:16ч на 20 април до 13:22ч на 21 април

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Делата, започнати в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Секс - Сега е подходящо време за прояви на любов, за секс, но без да се експериментира, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Покупки – Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта от живота. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2117 0

Свързани новини

Водещи новини