Ден за правене на добро, за даване на подаръци и любов

  • 21 февруари 2021 06:06

  • 438
  • 0
Ден за правене на добро, за даване на подаръци и любов
© Pixabay

Днешната квадратура на Луната с Нептун ни  прави мечтателни, разсеяни, отнесени, сънливи. В такова състояние лесно може да се окажете под нечие влияние, затова избягвайте напористите хора. Човек реагира прекалено чувствително на всички събития и неприятности, поради това са възможни необмислени и неразумни постъпки под въздействие на силните чувства. Преценката ни за нещата сега не е достатъчно обективна, затова избягвайте да вземате решения.

Луната е в знак Близнаци до 05:54ч на 22 февруари. След 20:40ч преминава на празен ход.

Растящата Луна в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Лунната ни същност остава дълбоко подтисната, а се изявява слънчевата ни същност. Увеличават се комуникативните способности. Подходящо за срещи, запознанства. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Емоциите са променливи, повърхностни. Мнозина може да се почувстват раздвоени. Не е подходящо за рутинни дела. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения.

Уязвими са нервната система, белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми.

Продължава 10 лунен ден до 12:07ч на 21 февруари (от 11:30ч на 20 февруари)

Следва 11 лунен ден от 12:07ч на 21 февруари до 12:51ч на 22 февруари

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия е необходимо да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справяте с тях, можете неволно да си създадете проблеми.

Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа. Добро време за довършване на започнатото. Неблагоприятно за нови дела и начинания.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност. Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Препоръчват се очистителни процедури.

Подстригването след 12:00ч ще освободи излишната негативна енергия. Даже да не ви е време за подстригване, отрежете мъничко от някой кичур коса.

В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Правете секс, където ви застигне желанието. Това е времето на екстравагантен, неудържим и необуздан секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

8 слънчев ден – Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може неочаквано да ви се разкрие информация.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
438 0

Свързани новини

Водещи новини