Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност

15 февруари 2021 06:02

Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност
© Pixabay
2350 0

Луната е в знак Овен до 05:13ч на 17 февруари

Дните на Овена са два или три през всеки месец. На Земята започва да се усеща присъствието на особени сили, които можем да използваме за своите цели. Силата на Овена прави човек нетърпелив, липсва търпение. Не търпи наличието на невидими окови. Понякога се наблюдава пренебрежително отношение към своите отговорности или желание всичко да се направи отведнъж и веднага. Време на нарастващо емоционално напрежение и импулсивност. Действията са по-резки. Не се претоварвайте физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена.

4 лунен ден до 09:26ч на 15 февруари (от 09:04ч на 14 февруари)

5 лунен ден от 09:26ч на 15 февруари до 09:47ч на 16 февруари

Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност. Възможно е в този ден човек да срещне голямата любов.

Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко днес, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро.

Направените в този ден изводи са правилни. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край или да не се започват. Добре е да се връщат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятности. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете на открито (ако е възможно).

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си.

 Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен. Препоръчително е да е романтичен и нежен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Ден на изкушенията - може да се наложи да избирате между доброто и злото

Подстригването дава импулс към творческа реализация. Подобрява душевното състояние. Благодарение на нея може да се освободите от депресивното състояние. Способства ускоряването на растежа, активизира талантите и способности, които преди това не са се проявявали.

2 слънчев ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Борете се с лошите мисли. Избягвайте да давате пари назаем днес. Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2350 0