В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище

  • 10 февруари 2021 06:12

  • 2987
  • 0
 В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище
© Pixabay

Луната е в знак Водолей от 03:21ч до 09:24ч на 12 февруари.

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Неподходящо време за промяна на местоработата. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, очни болести. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. 

29 лунен ден от 06:59ч на 10 февруари до 07:39ч на 11 февруари

Един от най-тежкитe и опасни дни на лунния месец. Смята се, че в този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Занимавайте се само с обичайните и необходими битови и житейски цели. 

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и на страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции. Старайте се да не приемате навътре нещата. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. 

Не правете големи покупки. Ако влагате  в нещо пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. Не посещавайте масови мероприятия. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. 

Препоръчва се очистване на физическото тяло и дома. Правете си защити. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не стигат до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от секса. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път. Вместо да получите удоволствие и наслада, може да останете силно разочаровани. 

Подстригване не се препоръчва. 

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко тъмно ъгълче. 

27 слънчев ден –Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Препоръчва се повече време да прекарате на открито, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2987 0

Свързани новини

Водещи новини