Денят е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще

  • 25 август 2020 06:24

  • 3264
  • 0
Денят е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще
© Pixabay

Луната се движи на празен ход от 09:28ч до 15:50ч

Какво може да се прави, когато Луната “спи”? Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви начинания. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. В такъв случай е необходимо да се прояви повишено внимание, настойчивост и последователност при реализация на замисленото. Посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес.

Луната е в знак Скорпион до 15:50ч

Лунният период в Скорпион се характеризира с пълна липса на емоционален баланс, повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Преминавайки Луната през този знак, настройва несъзнателно към кризисни ситуации, пренастройва вътрешните структури на човек. По времето на Скорпиона всички малко или много ставаме като Феникс, изгаряме в пепелта и отново се прераждаме в ново качество. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната преминава в знак Стрелец в 15:50ч. - Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не се препоръчва посещение при стоматолог чак до 30 август включително.

Продължава 7 лунен ден до 14:08ч на 25 август (от 12:54ч на 24 август)

Денят има отношение към силата на словото, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.
Удачен ден за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Да се внимават при работа с документи и други ценни книжа.
Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Следва 8 лунен ден от 14:08ч на 25 август до 15:20ч на 26 август

Характерни са за деня динамика и енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случват непредвидими събития.

Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност.
Бизнес – 8 лунен ден изисква активни действия, постоянно движение, промени. Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Добре е да се работи само индивидуално. Работата в колектив трябва да се ограничи. Съобразете се с празния курс на Луната.
Днес се извършва биохимична трансформация, алхимия и преображение. За заболелите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Най-добре е да се яде лека храна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не предприемате нищо. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

8 слънчев ден – Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще.  Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по разписание.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3264 0

Свързани новини

Водещи новини