Днес не трябва да се проявяват отрицателни емоции

  • 30 юли 2020 06:46

  • 3356
  • 0
Днес не трябва да се проявяват отрицателни емоции
© Pixabay

Меркурий в опозиция с Юпитер - Лошо протичане на интелектуалната дейност. Склонност към преувеличаване и изкривяване на действителността. Възможно е получаване на лоши новини. Старайте се да не вземате важни решения. Не е подходящо за общуване особено с близките. Лесно могат да възникнат спорове, конфликти, разправии. За предпочитане е уединението и спокойната обстановка.

Меркурий в тригон с Нептун - Характерна е идеалистичната нагласа, повишена чувствителност, романтично и мечтателно настроение. Благоприятно време за творците, а поетите намират свое вдъхновение. Не позволявайте обаче да бъдете посипани с вълшебен звезден прашец и помнете истината такава, каквато е. Не смесвайте идеалите с реалността.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Луната е в знак Стрелец до 14:59ч на 31 юли
Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред". Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Старайте се да не преяждате и не яжте твърде мазна храна. Сега черният дроб трудно ще се справи с мазнините. В момента организмът се нуждае повече от белтъчини.

Продължава 10 лунен ден до 17:27ч на 30 юли (от 16:16ч на 29 юли)

Ден на активната мъжка енергия. Денят е благоприятен както за ново начало, така и за продължаването на вече започналите дела. Много успешен в професионално отношение и за кариерното развитие. Ако решите да промените обхвата на дейностите, този ден е най- подходящият. Да прекратявате отношения или да слагате край на нещо не се препоръчва.

Подходящо време за уединение

Делата, започнати сега, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени. В бизнеса ще бъдат продуктивни пътувания, а преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. Благоприятно за регистрация на фирма. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в това време са приятелски настроени.

Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва, силите могат да започнат да бликат като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на отношенията с хората, в семейството, решаване на проблеми, както и подобряване на дома.

В този ден става включване към егрегора на семейството. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка. Благоприятно за развитие на партньорските отношения. Добре е да отделите време за родители, роднини, да бъдете повече време с децата си, със семейството си. Сега е време само за прояви на любов.

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Подстригването е опасно, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подстригване. Всичко това ще доведе до различни неприятности със здравето.

Следва 11 лунен ден от 17:27ч на 30 юли до 18:33ч на 31 юли

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

12 слънчев ден – В този ден получаваме толкова, колкото сме заслужили. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3356 0

Свързани новини

Водещи новини