Изкушения ще дебнат отвсякъде

  • 23 юли 2020 06:16

  • 2557
  • 0
Изкушения ще дебнат отвсякъде
© Pixabay

Четвъртък е ден на Юпитер

В късния следобед Луната прави тригон с Уран и секстил с Меркурий, което ще събуди силна интуиция у много хора. Този ден е един от най-добрите дни, когато всичко върви гладко - от планиране и сътрудничество до споразумения и преговори. Възползвайте се от положителните възможности. 

Не са изключени събития с елемент на изненада – някакви сензационни новини, идеи, разкрития, нещо, което може да се появи внезапно и да донесе промяна в живота на хората. Период на вдъхновение. Решенията, които търсите може да изплуват внезапно от подсъзнанието ви на повърхността. Възможни са внезапни запознанства, влюбване от пръв поглед, внезапно привличане или избухване на страст. Подходящо за купуване на електрически уреди, електронно оборудване, смартфони, както и за по-дребни покупки за бита. Но…. не купувайте, ако желанието е възникнало спонтанно и не е планирано отдавна. 

Луната е в знак Дева до 04:55ч на 25 юли

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични.   В тези дни малките неща изглеждат много важни и е много лесно да се карате за глупости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този момент можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимателност и концентрация. 

В дните на Девата е по-добре да не се стремите към големи проекти и рискови стъпки. Препоръчително е да извършвате трудоемка, досадна и монотонна работа. Това ще бъде по-лесно, отколкото в други дни.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Доминиращ 4 лунен ден от 08:56ч на 23 юли до 10:10ч на 24 юли

Символ на деня е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Изкушения ще дебнат отвсякъде. На всеки ъгъл може да изскочи по една „змия”, готова да ви покаже дървото на познанието, отрупано с ябълки. Това може да бъде и някоя улична търговка, която иска да ви вземе парите изкушавайки ви със стоката си или да ви дебне заплахата от изневяра. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате бързи решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премери, тогава отрежи”. 

На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. 

Препоръчва се въздържание и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета, да се чупят клони. 

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. 

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване.

5 слънчев ден – Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да допускате конфликти, затова проявявайте разбиране. Хубаво да се помирите с някого, ако сте скарани. Добре е за даване на прошка, за сключване на дългосрочни контракти. Помагайте на другите в нужда.



 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2557 0

Свързани новини

Водещи новини