Внимавайте днес! Всичко, което се казва, има тенденция да се материализира

  • 30 март 2020 06:08

  • 5015
  • 0
Внимавайте днес! Всичко, което се казва, има тенденция да се материализира
© Pixabay

30.03.20  Всичко, което се казва в този ден, има тенденция да се материализира, затова внимавайте!

Луната е в знак Близнаци до 14:44ч на 31 март

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

След 18:11ч Луната преминава на празен ход до 14:44ч на 31 март – време, в което не трябва нищо ново и важно да се предприема.

Продължава 6 лунен ден до 10:27ч на 30 март (от 09:52ч на 29 март)

Доминиращ 7 лунен ден от 10:27ч на 30 март до 11:10ч на 31 март

Енергията на този ден е огромна и е по-добре да я използвате за постигане на целите си. Насочете своята дейност към изпълнението на плановете си.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи, да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете. Не трябва да започвате нови неща, по-добре е да завършите това, което сте започнали преди няколко дни. Ако все пак трябва да започнете ново дело, опитайте се да го завършите още в същия лунен ден.

Доста сложно и провокативно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Всичко, което се казва в този лунен ден, има тенденция да се материализира. Цялата природа сега откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Особено опасно е да се лъже. Много скоро лъжата ще стане истина. Необходимо е да наблюдавате изказванията си, да не пожелавате зло на никого, за да не стартирате неволно разрушителната програма в действие, тъй като злото засяга предимно тези, които са го изпратили, а не онези, към които е адресирано. Псувни и неприлични думи изговорени в този  ден могат да предизвикат заболявания на дихателните органи и гласните струни.

Молитвената практика и четенето на мантри, позитивните утвърждения, които днес имат повече сила от други дни, ще бъдат много полезни. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

 

Днес е един от благословените дни

 

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Колкото по-малко обръщате внимание на болестта си, която започва днес, толкова по-добре. Ще мине от само себе си.

Тялото да се пази от преохлаждане, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. 7 лунен ден не е подходящ за посещение при зъболекар, особено за вадене на зъб.

Секс - по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с нежни думи, комплименти, любовни игри. Добре е, докато се любите да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5015 0

Свързани новини

Водещи новини