Оставете се на потока на живота

  • 08 декември 2019 06:43

  • 5082
  • 0
Оставете се на потока на живота
© Gettyimages (архив)

Луната продължава да се движи на празен ход в знак Овен до 09:30ч, след което преминава в знак Телец .

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките си сетива. Хубаво е да сте навън сред природата. Хората сега
са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Избягвайте да викате и да пиете студени напитки. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Продължава 12 лунен ден до 14:58ч на 8 декември (от 14:34ч на 7 декември)

Мирен и спокоен ден, който предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Нужно е да се вслушваме в своите усещания. Този ден носи спонтанност и
непредсказуемост. Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да се оплаквате, защото може да останете в това състояние за дълго. Благоприятни са проявите на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Хубаво е да се посети църква. Молитвите отправени в този лунен ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединени практики, йога, медитации.

Ден за прояви на любов, нежност, доброта и разбиране

Следва 13 лунен ден от 14:58ч на 8 декември до 15:25ч на 9 декември

Девизът на днешният ден е „Осъзнатост”. Един от най-мистичните и важни периоди от целия лунен месец. 13-ия лунен ден е активен, но не е подходящ за борба. Енергията в него се дава
само на човек, който я е използвал правилно през предходните дни. И е необходимо да използвате ресурсите си в този ден много правилно и разумно. Идеалното време за духовни търсения. Човек може да проникне в тайните на Вселената, да разбере мъдростта на битието. Ако живеете правилно в 13-тия лунен ден, можете да коригирате съдбата си.

Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в
плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото. Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навик. Можете да се подстригвате, но ако го правите сами. Не е подходящо за посещение на фризьорски салон, не поверявайте днес своята енергия на друг човек.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

По-важни аспекти:

Слънце в квадратура с Нептун (11:02ч) - засилва въображението, но отслабва волята, лесно се изпада в заблуди. Въздържайте се от вземане на важни решения в днес и утре. Луна в тригон с Юпитер (в 11:59ч) Луна в съвпад с Уран ( 15:35ч) – емоциите стават неспокойни, настроението променливоВенера в секстил с Нептун (23:50ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5082 0

Свързани новини

Водещи новини