Нищо важно не предприемайте - сатанински ден е

В 07:34ч има ПЪЛНОЛУНИЕ  в знак Риби и веднага Луната започва се движи на празен ход  до 01:34ч на 15 септември. Нищо важно не предприемайте, не купувайте. 

Меркурий и Венера преминават в знак Везни. 

Марс е в опозиция с Нептун. В някои дела може да настъпи объркване, а резултатите да не са очакваните. Това е време на отрезвяване и изцеление, когато погрешни залози, фалшива надеждност и еуфория ще преминат през филтъра на здравия разум,  нещо като проверка на детектора за адекватност.  Пробуждането от илюзиите може да бъде болезнено, но необходимо. 

Луната е в знак Риби до 01:34ч на 15 септември

Луната в знака Риби увеличава чувствителността, хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се желание за уединение, желание да се избяга от проблемите като често се посяга към алкохола и наркотиците. Често старите проблеми намират решение. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща. По това време не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

Продължава 15 лунен ден до 20:11ч на 14 септември (от 19:46ч на 13 септември)

Денят се смята за сатанински. Не случайно, символът на този ден е змия-изкусител. Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е слаб. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. 

Отрицателното влияние на този лунен ден се утежнява от факта, че съвпада с пълнолунието. Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. При повишена нервност е полезно да се пият успокояващи билкови отвари и чайове.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Поради това е по-добре да отложите изясняването на отношенията и като цяло да ограничите контактите с хората. Не трябва да се губи самообладание. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Възможни са разочарования в любовта. 

Пазете се да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма. Възниква силно желание само за плътски удоволствия, но това носи краткотрайно блаженство, за което може би няма да ви е приятно  после да си спомняте и е възможно да се разочаровате от партньора си.

Не се препоръчва подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 20:11ч на 14 септември до 20:35ч на 15 септември

28 слънчев ден – Това е ден на битка със злото. Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации. Полезно е да се медитира. Проявете внимание и загриженост към близките си. 

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет