Седмичен хороскоп за всички зодии

Отново ни очаква една хармонична и благоприятна седмица. Изпращаме месец август с много романтика и много планетни тригони.

Мотото на новата седмица: „Вярвай в себе си, доверявай се на себе си, твори добро и любов!”

Влиянията от аспектите на планетите обхващат дните преди и след времето на точния аспект.

На 26 август Венера е в тригон с Уран – романтичен аспект. Тези енергии стимулират нуждата от флирт, желанието за приключения, емоционална и духовна комуникация с партньор, влюбване от пръв поглед, както се казва „Всичко е любов”.

На 28 август Марс е в тригон с Уран – Психологически тези енергии събуждат желанието за свобода и независимост. Благоприятно за изпълнение на оригинални идеи, за обществени организации.

На 29 август Меркурий преминава в знак Дева до 14 септември. Тук е в силна позиция. Хората по това време стават все по-взискателни и критични, по-практични. Общуването придобива по-делови стил.

На 30 август има НОВОЛУНИЕ в знак Дева, което съвпада с тригона на Слънцето с Уран. Това новолуние предоставя   реални възможности за изпълнение на много практически задачи в работата, в бизнеса, както и в любовта. Благоприятно време за проекти в областта на информационните технологии, обучението, дизайна, медицината, фармакологията, производството, медицинското оборудване, за проекти в областта на здравословния начин на живот, фитнес, йога. Добър период за въвеждане на нови технологии, компютърни разработки, за ново начало на бизнес и лични отношения.

На 1 септември Меркурий е в тригон с Уран, а Венера е в тригон със Сатурн

Луната през седмицата преминава през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

Благоприятни дати за подстригване – 27, 29 30 (до 13:38ч), 31 август и 1 септември

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

 

27.08. 11:56 - 28.08. 02:55

29.08. 03:08 - 30.08. 02:58

31.08. 11:47 - 01.09. 02:09

Овен –Вие сте в идеалният период за различни постижения, работейки усърдно и без прекалено много обсъждане. Не забравяйте да предвидите всички трудности, които могат да ви забавят. Можете да очаквате подкрепа от колеги и приятели, така че не се колебайте, ако не сте сигурни в нещо да потърсите съвет или помощ. Внимателно следете информацията, която получавате по време на среща, разговор или онлайн чат тази седмица. Тази информация ще бъде важна за вашите лични, семейни или бизнес планове. В личния ви живот събитията ще бъдат доста непредсказуеми, може би напрегнати. Предразположени сте към проява на повече емоции и чувства, които ще бъдат трудно контролирани. Ще бъдете свръхчувствителни при възприемане на думи или действия.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

Телец – Обърнете внимание на информацията, която ще дойде при вас през тази седмица. Вселената може да ви изпрати нещо важно, което ще ви помогне да решите съществуващите проблеми и да се придвижите напред към целта си. Трябва съвестно да работите по всички неща, като обръщате внимание на задачите, които изглеждат лишени от особено значение. Това ще бъде ключът към постигането на нови победи. Някои от вас ще направят равносметка за пропуснатите възможности. Ще видите нещата от различна гледна точка. Ще получите новини, свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото. Може да станете прекалено упорити и не толкова гъвкави във взаимоотношенията си. Но влиянието на Венера върху вашия знак ще смекчи възможните конфликти и ще ви придаде голяма сила на съблазняване и сексуална енергия.  

Благоприятни дни –26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни – 28, 29

Близнаци – Тази седмица можете да очаквате положителни събития. Продължавайте да вярвате в потенциала си за успех. Може би трябва да преразгледате приоритетите си и да ги промените, ако е необходимо.  По време на работа вземете някои предпазни мерки, архивирайте информацията, която имате, тъй като има вероятност да я загубите.  Неочаквана среща или неочаквано посещение, чрез които можете да получите важни новини или информация. В течение на периода ще има изненади от хора, които вече познавате. Това също така ще бъде благоприятна седмица за романтични срещи и запознанства с интересни и полезни хора.  Ще се радвате на много активен социален живот. Може да се появи „конкуренция“, т.е. някой друг може да прояви сериозен интерес към вашия романтичен партньор.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

Рак –  Звездите ще ви осигурят положителна енергия на работното място тази седмица. Ще се изправите пред нови предизвикателства. Благоприятно време за развитието на вашите финансови семейни дела. Бъдете внимателни в отношенията си с хората в ежедневните си контакти. Някой ще направи опит да ви манипулира в своя полза. Тялото ви ще се нуждае от малко почивка тези дни. Въпреки че трябва да сте винаги активни и да избягвате заседналия живот, тази седмица ще ви трябва почивка, както физическа, така и ментална. Отидете няколко дни на място с природа, плаж, планина. Би било идеално да изчистите ума си от всичко вредно и негативно, което може да ви повлияе. Също прочистване на белите дробове, очите и омая за сетивата ви ще бъде стимул за възстановяване на вашето тяло и дух.

Благоприятни дни –30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв –  Тази седмица трябва да сте много по-отговорни във финансовите си дела. Използвайте няколко полезни варианта за стабилизация. Избягвайте да харчите заради емоционалните си решения, капризи или желания. Също така избягвайте неясни инвестиции и рискови действия, свързани с парите. Внимавайте с личната си поща, мобилен телефон или банкови карти. През периода ще имате полезни срещи и контакти с различни хора, които ще ви дадат конкретни полезни идеи за вашия бизнес или друго.  Ще намерите повече мир и баланс в личните отношения, може да има помирения и споразумения, които да са от полза и за двама ви. Необходимо е да откриете грешките и да се заемете да ги коригирате. През следващите дни този знак трябва да бъде внимателен при настинки или проблеми с гърлото. Внимавайте за резки промени в околната среда и температури.

Благоприятни дни – 01.09.

Бъдете внимателни – 28, 29.08.

Дева – Тази седмица ще разберете, че трябва да промените определени свои нагласи. Венера ще ви насърчи да общувате с другите, но също така ще ви представи като очарователна и дипломатична личност. Тази планета заедно със Слънцето, непрекъснато ще ви вкарват в много положителни ситуации. Марс ще ви насърчи да се борите за правата си, но и да работите по-усилено.  Някои хора ще привлекат вниманието ви към техните собствени проблеми. Мнозина ще разчитат на вас за помощ или подкрепа. Това ще бъде добра седмица за промени или подобрения в дома - нови мебели или подготовка за есенния сезон. Тези от вас, които пътуват по бизнес, могат да разчитат на успех при изпълнението на задачите, които ще бъдат целта на това пътуване. Отделете си време и правете нещата, които харесвате.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете внимателни – 30, 31

Везни – През тази седмица ще има малко повече вълнения, възможна е промяна на някои ваши планове. На работното място би могло да се увеличат стреса и нервността. Не се натоварвайте с много работа и с прекалено общуване. Тъй като Венера ще бъде във вашия мистичен и тайнствен 12 дом, големи са шансовете за тайни срещи, тайни любовни отношения или приключения, в които бихте могли да влезете, без да мислите твърде много.  Когато става дума за любов, вие ще бъдете склонни да игнорирате реалността и разума. Във всеки случай астралното влияние в тези дни ще бъде положително, което ще ви позволи да намерите правилната посока на доброто общуване и взаимната любов. Звездите ви съветват да се опитате да обърнете повече внимание на добродетелите на партньора си, отколкото на неговите недостатъци. 

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион – Седмицата ще ви донесе нови житейски нагласи. Не позволявайте на никой да налага мнението си, да влияе върху решенията ви и да управлява живота ви. Всички нови ситуации, които се случват в работата ви, трябва да се сблъскате с тях като предизвикателство, което трябва да бъде преодоляно. От друга страна, във взаимоотношенията с колегите трябва да се внимава - не изпадайте в безразличие към трудностите на някои от тях, предлагайте им ръка за подкрепа. Бъдете максимално дипломатични и проявявайте най-добрите си организационни качества. За щастие мнозина ще успеят да преодолеят недоразуменията в личните си връзки и да живеят спокойно заедно. Ще имате много неща за вършене, но не забравяйте да си отделите достатъчно време за общуване с приятелите си.

Благоприятни дни –26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни – 28, 29

Стрелец – Седмицата ще бъде положителна и ще можете да използвате енергията си за нещо конструктивно. Венера ще привлича към вас благоприятни обстоятелства, както и хора. Затова не игнорирайте новите запознанства, защото сте на една крачка от някой, който може да ви помогне да постигнете важна цел. Марс ще увеличи амбициите ви, но също така ще внесе доза агресия във вашия делови (или личен) живот, така че може да предизвика проблеми с колегите (или с партньора ви). Винаги внимавайте за отношението си към другите и се опитвайте да действате спокойно. В любовта ще има някакъв проблем за решаване, но очевидно няма да е нищо сериозно. Все още бихте могли да изпитате моменти на нервност поради някои съмнения към партньора, които притесняват ума ви от известно време. Не се увличайте от ревността.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

Козирог – Седмицата като цяло се очертава да е успешна. Могат да се появят нови възможности за развитие и напредък в кариерата. Възможна нова позиция, по-изгодна и с по-добро възнаграждение. Добрите взаимоотношения с колегите като цяло, взаимопомощта ще бъдат от съществено значение, за да можете да продължите напред с ежедневните си задачи, ако работите като екип. Ще ви помагат вашата решителност и находчивост. В необичайни ситуации не трябва да разчитате на стандартни решения. В междуличностните отношения трябва да бъдете малко по-гъвкави и толерантни. Старайте се да избягвате крайностите и емоционалните изблици, в противен случай може да възникнат неочаквани проблеми и търкания във взаимоотношенията.

Благоприятни дни –30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – Положителна седмица, в която ще се отворят нови възможности за професионално развитие. Към края на периода трябва да внимавате с импровизациите и да се опитате да спазвате предварителните планове, тъй като неизвестното може да доведе до проблеми. През тези дни ще бъдете малко толерантни и с неподходящо казани думи, може да се породят конфликти с партньора ви.  Избягвайте споровете.  Някои от вас ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи. Не е препоръчително да споделяте своите планове с другите. Иначе общуването с хората ще бъде полезно и приятно. Околните ви намират за доста обаятелни и привлекателни. Приятелски чувства може да се трансформират в нещо друго и вие ще започнете да чувствате силно привличане към този човек.

Благоприятни дни – 01.09.

Бъдете внимателни – 28, 29.08.

Риби –Успех ще постигнете, само ако знаете точно какво искате. В някои дни ще ви е по-напрегнато. На моменти ще ви липсва вътрешен баланс. Много е важно да не пренебрегвате трудовите си задължения. Уверете се, че правите нещата добре и поддържате добри отношения с вашите колеги.  Някои неочаквани ситуации или непредвидени разходи ще ви накарат да загубите контрол и търпение. Ставате твърде податливи на чуждо влияние. Не допускайте да ви влияят при вземане на решения. Твърде романтично сте настроени и обръщате неусетно гръб на здравия разум. За свободните представители на знака ще има доста благоприятни възможности, стига да не ги пропилеете. Вселената има план за вас, който трябва да оставите да се случва.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете внимателни – 30, 31

 

 

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.