Възможни са внезапни промени в живота

  • 08 септември 2019 07:02

  • 10060
  • 0
Възможни са внезапни промени в живота
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 00:25ч на 10 септември

Луната се намира в дома на Сатурн - бог на времето, търпението, строгостта и изпитанията.  Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността.

Уязвими са коленете. Да не се ходи при чакръкчии за намествате на кости и лекуване на гръбначния стълб. 

Продължава 9 лунен ден до 16:48ч на 8 септември (от 15:55ч на 7 септември)

Време на енергиен обрат. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. 

В емоциите се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват спорове. Могат да се проявят вашите слабости. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Всякакви очистителни процедури в този период са полезни. 

Следва 10 лунен ден от 16:48ч на 8 септември до 17:35ч на 9 септември

Добър и светъл ден. Ден на знанието. Отличен ден за умствен и физически труд. Всички дела се развиват добре.

10 лунен ден се свързва с корените на рода, с нашия първоизточник. Ето защо е добре да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството ви и неговите традиции. Изразете чувствата си на вашите близки, нека знаят, че ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.Благоприятно е да съберете близките си на семейна трапеза. 

Болест възникнала в 10-ия лунен ден е свързана с рода, семейството, това е кармично заболяване. Добре е да се пие светена вода, "сребърна" вода, минерална вода (не газирана).

Не трябва да се допускат спорове, разправии, защото ще останат за дълго време (ще пуснат корени) и последствията може да са непредсказуеми. Затова пък е много подходящо времето за среща на влюбени, което ще донесе много позитивни емоции. Добро място за тези любовни срещи е някъде в уединение близо вода, воден източник. Ако влюбените скоро са имали спорове, сега е добро време за помирение. Ще настъпи мир, а всичко лошо ще остане назад в миналото. Сексът обещава да е пленителен и ще донесе огромно удоволствие на двамата партньори.  

22 слънчев ден - Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Например да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10060 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини