Хороскоп за април

  • 31 март 2019 11:01

  • 30597
  • 0
 Хороскоп за април
© Pixabay

Овен – Април ще бъде един добър месец. Общуването с другите ще е интересно и полезно. Хороскопът обещава много срещи и приятни мигове с приятелите ви. Влиянието на Меркурий ще ви направи общителни и инициативни, особено през втората седмица на месеца. Това е много благоприятен период за журналисти, писатели и хора, които работят с текстове. Речта ви ще се лее лесно, ясно и красиво. Слънцето във вашия 7-ми дом на партньорството ще ви направи синхронизирани, хармонични и обичащи се един друг с партньора ви. Планетата Венера преминава през 12-ия ви дом на мистерията, мистиката и неизказаното, където ще остане до 20 април. Благоприятен период за тези, които имат тайна любов, тайни връзки. Това е времето, когато фантазиите стават по-ярки, интуицията се засилва. С Венера в зоната на здрача в хороскопа е трудно да се види ситуацията ясно, така че периодът не е подходящ за вземане на важни решения, особено ако те се отнасят до любовта. След 20 април, когато ще влезе във вашия знак ще донесе подобрения във финансовата сфера, ще внесе повече яснота в личния живот. Марс в Близнаци засилва любопитството ви към противоположния пол и в същото време ви дарява с очарование. Въпреки всичко това, останете бдителни и не правете нищо лекомислено, което може да съсипе шансовете ви. Това се отнася както за парите, така и за любовта.

Телец – През април ще бъдете по-отворени към всичко ново и по-общителни. Влиянието на Марс в Близнаци ще ви насърчи да обменяте мнения и по-активно да общувате. Споделяйте с другите хора опита си, помагайте им да растат и да се развиват. Не бива да пренебрегвате дипломацията си. Венера се движи във вашия дом на приятелство, където ще остане до 20 април. Подходящо за социална активност и среща с приятели. Планетата ще събуди вашата чувственост и емоционална страна. Не се страхувайте да изразявате вашата любов, да споделяте прекрасни моменти с любимите си хора, всичко това ще укрепи връзката ви. Възможно е отношенията ви с някой от приятелите ви да преминат от платонични в романтични. Когато след 20-то число Венера премине в Овен ще започне да добавя повече енергия и страст към личните ви отношения. В личния ви живот може да ви липсва яснота, но с нежност и толерантност, въпреки всичко, можете да подобрите връзката си. Ще бъдете оригинални, ще намирате нестандартни подходи при решаване на проблемите. Ако сте самотни и търсите някой специален човек, трябва да сте гъвкави, адаптивни и лесно приспособими към обстоятелствата. След 20 април Слънцето ще влезе във вашия знак и обещава благотворно влияние за всички Телци. През април е важно да бъдете гъвкави, за да не пропуснете многото интересни възможности. Започвайки своето ретроградно движение след 10 април Юпитер ще подтикне мнозина да започнат да търсят не толкова материално, колкото духовно или интелектуално удовлетворение в работата си.

Близнаци – Планетата на красотата и хармонията Венера ще се движи в сектора на кариерата ви, където ще остане до 20 април. Добре е да се съсредоточите върху служебното си положение, тъй като има добри условия за развитие и шансове за успех. През този период можете да затвърдите позицията си на работа, да заслужите признание и уважение. Ще имате възможност да установите полезни връзки с тези, които заемат високи позиции. Марс ще се движи през вашия знак и ще задава тон върху целия месец, ще пробуди амбициите ви и ще засили желанието ви да завладявате нови хоризонти. От 17 април Меркурий влиза в Овен и ще ви направи по-активни и мобилни. Това е много ободряващо влияние, което ще повлияе на вашия стил на комуникиране и поведение. Април е прекрасно време за пътуване и запознаване с нови хора. Умът ви ще бъде изпълнен с нови идеи и планове. Ще се стремите да действате твърде бързо, но бързането и нервността може да ви доведат до умора, затова се опитайте да контролирате действията си. Под въздействието на ретрограден Плутон през последната десетдневка на месеца е важно е да бъдете внимателни към детайлите и да проверявате нещата старателно. Не всичко е така, както хората около вас наистина казват. Проверявайте дребният шрифт преди да подпишете нещо. Април е месецът на вашата независимост, така че няма нужда да правите компромиси. Създайте своя живот - вашите условия и обстоятелства – така както бихте искали. Това е подходящо време да вършите нещата по свой собствен начин. Потърсете своя път към голямо щастие и не слушайте другите.

Рак – През април вашето щастие е в ръцете ви. Очакват ви сериозни предизвикателства за преодоляване. Само се старайте да не вредите с действията си на другите. Това може да бъде много успешен месец по отношение на работата. През този период е добре да насочите по-голямата част от вашето внимание към кариерата си. Слънцето се движи през вашият 10-ти дом, така че упоритата работа ще ви доведе до успех. Освен това има вероятност за по-високо заплащане. Някои хора ще се обърнат срещу вас, а вие ще останете разочаровани, защото не сте го очаквали. Но трудностите са затова, за да бъдат преодолявани. Марс остава през целия месец в 12-я ви дом на мистиката и тайните. Някои от вас ще се занимават със задкулисна и тайна дейност. Тя може да бъде свързана с бизнес, корпоративни дела, сексуални връзки. Не е изключено да попаднете в болница. Пазете се от интриги и тайни врагове. Венера минава през дома ви на приключенията и пътуванията, където ще остане до 20 април. Това е моментът, в който имате възможност да разширите кръга си от познанства с хора от други градове и страни, да придобиете знания за други култури. Може да отидете даже на екскурзия. Мнозина ще предпочетат да се запишат на курсове за обучение. Друга проява на този период е духовното развитие, което ще обогати живота ви. Личният живот има изгледи да стане източник на щастие за вас, където ще можете да се разпускате след стреса на ежедневието. След 20-ти Венера влиза в знак Овен и любовта ви ще стане по-енергична и страстна. Внимавайте!

Лъв – Април е силен месец за вас. Много от планетите ще заемат благоприятно положение за Лъвовете. Юпитер укрепва творческият ви потенциал и ще ви предоставя добри възможности. Ще можете да завладеете нови области в живота, ако не стоите със скръстени ръце. Време за бъдещо планиране, сериозни намерения и решения. И накрая, но не на последно място, може да получите неочаквани доходи. Някои ще претърпят кардинални промени, дори да не искате. До 20 април Слънцето се движи в знак Овен, в тригон към вашия знак и ще ви влива жизнени сили. Ще се чувствате по-балансирани от обикновено и ще получавате многобройни импулси. Нуждата ви от самоутвърждаване е доста силна. Можете да реализирате успешно проектите си. Марс в секстил към знака ви ще ви вдъхва повече смелост и ще носи удоволствие от рискове и приключения, много приятелства. С лекота ще общувате и другите лесно ще се поддават на вашето обаяние. След 17 април Меркурий преминава в Овен, поради което отново има много добри условия за работа, преговори и във финансовия сектор. Подходящо за нови начинания. Бързо ще вземате решения. Очарователната Венера минава през осмия ви дом - дома на ресурсите: финансови, духовни, емоционални и физически, където ще остане до 20 април. Увеличава интереса ви към физическата страна на любовта, така че през месеца ви очакват доста страсти. Може да въплътите най-смелите си еротични фантазии!

Дева – Марс настанен н 10-я ви дом на кариерата ще пробуди желанието ви за слава и признание, ще стимулира професионалното ви честолюбие, ще получите силен приток на енергия и ще ви подтикне към динамични професионални действия, но това би било погрешен път, защото може да доведе до здравословни проблеми.  Трябва по-скоро да се щадите и да използвате силите си много пестеливо, макар и целенасочено. Грижете се за себе си повече. Някои може да сложат начало на нова кариера, също така е възможна реорганизация на стария бизнес или началото на нов. Юпитер ще ви дава нови шансове и възможности. Може да се почувствате претоварени в момента, но шансовете за голям успех са там пред вас, просто не ги пропускайте.  Помислете как да отделите житото от плявата, за да се съсредоточите само върху най-важното. Сатурн също ви носи стабилност и ви подпомага в делата. Планетата на комуникацията Меркурий до 17 април е в опозиция към знака ви, което означава, че трябва да се пазите от грешки, лъжи и недоразумения през това време. Също така, прикритото отношение на някои хора сега може да излезе на светло.  Време е да обърнете повече внимание на отношенията, както любовните, така и в бизнеса. Планетата на любовта и хармонията Венера преминава през дома на партньорството, където ще остане до 20 април. Любовните отношения няма да са толкова удовлетворителни, колкото ви се иска. Многочислени обстоятелства ще влияят върху връзката ви. Време е да намерите баланс в най-важните отношения за вас. Може би трябва да се научите да бъдете по-малко емоционални и повече отговорни. С подкрепата на Венера по-лесно ще се разбирате с хората. Позволете си да се насладите на радостите в живота през този период.

Везни – През април Марс ще ви подкрепя и ще ви дари с голяма енергия. Ще ви направи независими и инициативни. През втората половина на месеца са възможни неочаквани и приятни обрати на съдбата. Начинанията ще ви се отдават с лекота. Помислете дали са необходими промени в областта на работата ви и ако е така, трябва да се предприемат и необходимите стъпки.  Сатурн обаче образува  квадратура през цялата година към знака ви, поради което ще се сблъсквате със закъснения, ще срещате препятствия и трудности. Но не трябва да се отказвате, защото тогава шансовете, които идват чрез Юпитер ще изчезнат. Очарователната Венера преминава през дома ви на здравето и работата до 20 април. Добър момент за козметични и спа процедури и за грижи за външния вид, които ще ви позволят да подобрите фигурата си. Обърнете внимание на балансираното хранене, в диетата ви трябва да има достатъчно зеленчуци и плодове. Когато след тази дата планетата на любовта премине в знак Овен, ще се пробуди вашият романтичен живот. Рязко се повишават шансовете да срещнете някого, особено около времето на пълнолунието, което е във вашия знак на 19 април. Не позволявайте на благоприятният период да отмине просто така. Често излизайте на разходка, срещайте се с приятели, сами отправяйте покани, посещавайте обществени мероприятия. Всяка нова среща може да внесе нещо ново и вълнуващо в живота ви.

Скорпион – От самото начало на месеца влиянието на Марс в Близнаци ще ви постави пред избор дали да кротувате или да поемате рискове, особено по отношение на личните взаимоотношения. Много е важно да не изгаряте мостовете след себе си, а да се опитате да изясните неясните моменти. Юпитер става ретрограден и ще събуди във вас здравия разум и желанието за промяна в живота. Под негово влияние самочувствието и самоувереността ви ще са много по-слаби. Това е времето да проявите повече гъвкавост. Опитайте се да се адаптирате към ситуациите, доколкото можете. Слънцето докато се движи през вашия 6-ти дом ще изисква да се грижите повече за себе си, като ви подтиква да пренаредите всеки ъгъл на живота си. Първата половина на месеца ще бъде изпълнена с нежност и чувственост, а втората половина ще има повече страст и активност. Настъпва добро време за любов, защото планетата на красотата и хармонията Венера ще се движи през сектора на любовта, където ще остане до 20 април. През този период вие ще сте по-привлекателни от обикновено, няма да липсва внимание от страна на противоположния пол. Съблазнявайте, очаровайте, завладявайте - Венера е на ваша страна! Очаквайте много приятни моменти, флиртове, любовни игри. Свободните представители на вашия знак могат да се влюбят, но да внимават твърде много, защото чувствата могат да бъдат крехки. Ако вече имате връзка, добре е да намерите време за активна почивка съвместно с партньора си.

Стрелец – Април ще бъде положителен и светъл период за вас. В началото на месеца сдържаността ще бъде най-добрият метод за действие. Опитайте се да говорите по-малко и да правите повече. По-късно влиянието ще се промени и късметът постепенно ще започне да обръща глава към вас. Втората половина на април може да бъде повратна точка в много аспекти на живота. Юпитер ще ви даде оптимизъм и ентусиазъм, ще гледате на живота от по-светлата му страна. Освен това ще нараснат вашите творчески и интелектуални способности под негово влияние. Марс в Близнаци може пък да ви направи малко нервни и импулсивни. Важно е да не затваряте вратите след себе си, но винаги да си оставяте някаква възможност. Очаровайте света! Слънцето ще преминава през 5-тия дом на страстта и блясъка, като ви дарява с чар и обаяние. Използвайте възможността да се наслаждавате на внимание под прожекторите, защото където и да отидете, те ще се насочват към вас. Вашата популярност ще ви донесе много нови приятели и нови ухажори/ки. Изобщо няма да да скучаете. Време е да отдадете почит и на домакинството и грижите по дома. Венера преминава през семейния сектор на вашия знак, където ще остане до 20 април. По това време семейството и дома ще са от особено значение. Трябва да се отбележи, че втората половина на месеца ще бъде по-успешна и това се дължи на влизането на Меркурий и Венера в Овен. Тези позиции ще събудят вашия романтичен живот и ще ви предоставят вълнуващи събития от гледна точка на лични взаимоотношения. Може също така да се повишат доходите ви. Ако сте сингъл, през втората половина на месеца ще имате повече шансове да срещнете специален човек, така че бъдете търпеливи и бъдете готови да действате.

 

Козирог – Това определено ще бъде колоритен месец, който няма да ви позволи да се отегчите. Април е благоприятно време да делегирате част от задълженията си и да намалите натовареността си. Особено в работата и финансите нещата вървят добре, сега е подходящо време за преговори и стратегии! Слънцето до 20 април е в квадратура към вашия знак и в крайна сметка ще донесе доста предизвикателства. След това влиянието става по-благоприятно. Марс в Близнаци може да доведе до преориентиране в много позиции. Намерете възможност да научите нещо ново. Добра идея би било да се запишете в курсове за обучение. От Юпитер голяма полза няма да имате, късметът едва ли ще ви падне сам от небето, но със съзнателна дейност и усърдни усилия ще можете да разчитате на някакви успехи. През първата половина на месеца Меркурий и Венера ще бъдат в знак Риби. Това е времето, когато вашата интуиция ще бъде много силна, така че трябва да се доверите на това, което ви подсказва. Сега най-важното е да не се затваряте в собствения си свят и да не се откъсвате от близките си хора. В допълнение също така е много чувствително и романтично време. Това е идеалният период за укрепване на личните взаимоотношения. Ще бъдете забелязвани, където и да отидете. С благост и кротост ще можете да достигнете до сърцето на всеки човек. Околните ще се обръщат към вас за съвет, а приятели ще ви канят да прекарате времето си заедно. След 20 април поведението ви ще стане по-импулсивно. Свободните представители на вашия знак имат шанс за романтична среща.

 

Водолей – През април Юпитер и Марс ви дават много положителна енергия. Ще бъдете доста активни и общителни. Бъдете по-внимателни и избягвайте конфронтация или опасни ситуации. През първата половина на месеца качества като състрадание, толерантност, щедрост и отдаденост ще бъдат доста ценни. И такова поведение ще ви помогне бързо да получите това, което искате. Слънцето е в благоприятна позиция към вашия знак и ще ви влияе положително. Сега ще имате добри възможности за изпълнение на своите проекти, затова трябва да сте активни и да се възползвате от тях. Ще може да се обърнете към нужните хората, защото те също ще ви подкрепят. През април ще бъдете източник на уникални идеи, предложения и решения, които ще идват с лекота при вас. Поради ретроградния Юпитер има възможности за много промени в кариерата и работата. Не се опитвайте да се противопоставяте на тези промени, най-лесният начин е да промените отношението си към тях. Повече вниманието ви ще е привлечено от финансовите теми, защото Венера преминава в сектора на парите, където ще пребивава до 20 април. През този период въпроси свързани с финанси, пазаруване, приходи и разходи ще станат доста актуални. Може да получите нов източник на доходи или да намерите допълнителна работа, която не само ще подобри финансовото ви състояние, но и ще повиши вашето самочувствие. Планетата на любовта ще ви дари със страст, спонтанност и приятни изненади. Това се отнася не само за финансовата сфера, но и за любовта.

Риби – В началото на април Меркурий прави съвпад с Нептун във вашия знак. Бъдете внимателни при вземането на важни решения. Ще бъдете склонни към нереалистични идеи. Затова не се препоръчва да стартирате нови бизнес проекти през този период. На 10 април Венера ще направи също съвпад с Нептун, което ще засили интуицията ви. Вашите творчески способности също ще се увеличат и ще успеете да постигнете успехи. Вие ще се озовете в светлината на прожекторите, защото очарователната Венера преминава през вашия знак. Планетата на любовта и красотата ви прави очарователни и по-привлекателни. Ще можете да привличате лесно хората към себе си чрез силата на личния си чар, да ги подкупвате с омайваща усмивка. Използвайте това време, за да постигнете заветната си цел, независимо дали става дума за любов, семейни въпроси или кариера. Благотворните ефекти на Венера ще спомогнат да придобиете по-голяма увереност. Юпитер ще започне ретроградно движение във вашата сфера на работата и кариера. Това ще ви накара да се заемете сериозно с предишни, но незавършени или забравени задачи, които са се натрупани междувременно. В средата на април Слънцето образува тригон с Юпитер и това може да ви донесе финансови подобрения. Вашите инвестиции могат да се окажат печеливши. Като цяло личните взаимоотношения през първата половина на месеца ще процъфтяват. Ще видите реален напредък в комуникацията. През втората половина обаче ще трябва да покажете повече търпение, за да постигнете желаното. След 20-ти по-голямата част от планетите ще влязат в знака Овен и ще изпълнят живота ви със страст, спонтанност и активни събития, които няма да ви позволят да се отпуснете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
30597 0

Свързани новини

Водещи новини