Ден за уединение, да се избягват контактите

  • 23 февруари 2019 06:43

  • 3389
  • 0
Ден за уединение, да се избягват контактите
© Pixabay

23.02.2019г. - Ден за уединение, да се избягват контактите. Коефициентът на успешност за деня е 10%.

Напрегнатата връзка на Луната с Уран в по-късните следобедни и вечерни часове ще прави променливо настроението, ще повишава емоционалността, неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици. Избягвайте да се намирате през това време на обществени места.

Венера е в съвпад с Плутон, което ще бъде причина за честите прояви на егоизъм и недостатъчно разбиране емоциите на другите не само днес, но и в следващите 2-3 дни. При този транзит се увеличава количеството на извънбрачните връзки, където е заложен стремежа само към сексуални отношения. Възможно е да се стигне до сексуално насилие. По това време често възникват фатални връзки. Новите отношения могат да бъдат сериозни, но не всички от тях ще се развиват според хармоничен сценарий. Възникват проблеми в отношенията поради ревност, силно собственическо чувство, изясняване на отношенията, кавги и дори прекъсване на отношенията. Така че бъдете разумни.

Луната е в знак Везни до 17:57ч.

Опасно е да се изпада в крайности, както и да се отделя твърде много време само на един проблем или сфера на живота, забравяйки за всичко останало. В общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Най-уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Луната съвсем за кратко ще се движи на празен ход (от 17:12ч до 17:57ч), но в това време не предприемайте нищо ново, нищо важно.

В 17:57ч Луната преминава в знак Скорпион, където ще остане до 23:21ч на 25 февруари. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 19 лунен ден от 21:40ч на 22 февруари до 22:51ч на 23 февруари.

Неблагоприятен, даже опасен ден на намаляващата Луна. Символ на деня е паяка, паяжината. Може да се събудят негативни емоции, което може да доведе до усещане за тревога. За предпочитане е усамотението и да се ограничат контактите, за да се избегнат конфликти. Избягвайте да общувате с пияни хора, стойте по-далеч от тях. Не се препоръчва да се изясняват отношения. Може да стане по-лошо. Не се поддавайте на провокации и сами не провокирайте другите. Подбирайте думите си и не правете глупости.

Крайно неблагоприятен ден за запознанства, за водене на преговори, за сключване на сделки, за подписване на документи. Не се препоръчва да се започва нищо ново, а всекидневните дела изискват много предпазливост и внимание. Всеки голям проект може да завърши с провал. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Неудачен ден за пътуване и смяна на обстановката.

Физическото натоварване изтощава организма. Болестите започнали този ден са опасни и ще се нуждаят от продължително лечение. Има опасност от травми, хранително натравяне. Енергията на деня зле се отразява на психично лабилните и психично болните хора. Може да си направите разтоварващ ден, но да не се гладува. Да се избягва и другата крайност - да не се преяжда.

Секса е добре да се отложи, а ако все пак ви се налага, всичко да е абсолютно умерено, без излишества. Зачатие не се препоръчва.

Могат да ви се присънят кошмари. По-добре да не обръщате внимание на тези сънища.

Да се избягва подстригване.

Следва 20 лунен ден от 22:51ч на 23 февруари до 00:00ч на 25 февруари.

Днес е 10 слънчев ден - Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище. Могат да се освободят вътрешните противоречия. Освободете се от страховете си и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация. Хармонизирайте се и ще успеете да повишите вибрациите си. Старайте се по-малко да говорите. Следете за своите емоции и ги контролирайте.

При всички тези негативни и звездни влияния, препоръката е да се придържате към цитата от Библията: “Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец. Обичайте враговете си, благославяйте онези, които ви проклинат, правете добро на онези, които ви мразят, и се молете за ония, които ви обиждат и гонят”.


 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3389 0

Свързани новини

Водещи новини