Седмичен хороскоп за всички зодии

На 6 ноември Луната ще се свърже с ретро-Венера и ще активира фона на опозицията Венера-Уран. На този ден не трябва да правите и утвърждавате далечни планове, да сключвате сделки или да преговаряте. Възможни са финансови разходи, внезапни загуби. Споразумения могат да бъдат прекратени. Новите сътрудничества са безперспективни. В по-слабите и нестабилни връзки напрежението може да ескалира. Добре е да държите емоциите под контрол. Сега има голям риск от раздели, така че не бива да изкушавате съдбата или нервите на близките си, както и на бизнес партньорите.

Слънцето e в тригон с Нептун, като влиянието ще продължи до 10 ноември. Тези енергии дават възможност да настроите духовния си камертон, за да разберете по-добре вашите чувства и желания. По това време получаваме възможност да виждаме нещата от по-духовна гледна точка, отколкото в друго време. Слушайте интуицията си, обърнете внимание на "знаците", идващи отвън. Това е подходящо време за обсъждане на проекти, обмен на мнения, тъй като е по-лесно да се видят перспективите. Но идеализмът, присъщ на тези енергии, може да ви накара да надцените преимуществата и възможностите, затова е важно да се ръководите от здравия разум по всички въпроси. През този период се появява творческо вдъхновение, засилва се въображението, раждат се идеи. Това е плодотворно време за хората с творчески професии. Също така е романтичен период, но нито възникналите чувства, нито връзката, която е започнала, няма да бъдат надеждни и трайни. За да се запазят съществуващите отношения, дайте повече свобода на партньора и бъдете по-демократични.

На 7 ноември има новолуние в 18:03ч в знак Скорпион. По това време можете да се срещнете с психологически ограничения, стари чувства да се възродят и кармични проблеми да се появят в отношенията. В дните около новолунието не бързайте да правите заключения и да вземате решения по въпроси, които са се появили. Все още всичко може да се промени. Проверете системата си за безопасност и вземете нужните мерки за съхранение на информация, документи, файлове. Направете си резервни копия.

На 8 ноември Юпитер преминава в знак Стрелец, където е управител.

Важни дългосрочни проекти могат да започнат след 8 декември, а през ноември трябва да се внимава да не се предприемат амбициозни проекти, защото това може да ви струва скъпо.

На 11 ноември Слънцето прави секстил с Плутон. Влиянието на аспекта е от 7 до 15 ноември. Това е време да се отървете от всичко старо и излишно, както от вещи, така и от връзки.

Когато Луната се движи на празен ход, не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, не подписвайте договори, не правете предложения, не купувайте скъпи покупки, автомобил, битова техника:

06.10.2018 10:20 ч. – 15:03 ч. 

08.11.2018 12:43 ч - 21:01ч.

11.11.2018 05:36ч - 05:56ч.

Подходящо за подстригване: 7, 8, 9 и 11 ноември

Овен – Пред вас е страстна и интензивна седмица, най-вече благодарение на присъствието на Слънцето в Скорпион. Ще ви занимават дела, свързани с данъци, дългове, наследство, застрахователни въпроси и общи приходи. Марс все още присъства в знака ви и ви помага в отношенията с групи хора и приятели. Вие ще имате конкурентен дух и ще се стремите към съревнование не само в работата, но и в любовта. Ще се водите от благородни идеи и каузи. Може да изпитате умора и напрежение в отношенията, особено онези, които са женени. А тези, които обмислят раздяла, нека да разгледат ситуацията отново и да отложат окончателното си решение, докато се избистрят нещата или поне докато Венера е ретроградна до 16 ноември. Някои ще се чувстват доста уязвими поради загубата на лична свобода. Не се изненадвайте, ако се появи внезапна промяна, независимо дали като внезапна раздяла или помирение. Каквото и да е, всичко това води до добро развитие на нещата за вас, дори в момента да не сте на същото мнение. Същото важи и за тези, които искат да влязат в нова връзка.

Благоприятни дни – 09, 10

Неблагоприятни дни – 05, 06, 11

Телец – Марс вдъхновява вашите амбиции. Вие сте все още на етап, в който се нуждаете от повече почивка и затова се опитайте да не пренебрегвате този факт. Твърде е възможно да получите похвала от началниците си или увеличение на доходите. Взаимоотношенията и работната атмосфера ще се подобрят. Може да забележите, че сте склонни да си похапвате повече и то сладки неща. Трябва да си сложите мярка и да проявите самоконтрол. Сега е моментът да се намерят решения на стари проблеми, да се преодолеят блокажите и ограниченията. Любовният живот ще бъде чувствен и страстен, а необходимостта от по-дълбока емоционална и физическа близост с партньора се засилва. Може да се каже, че сте готови да експериментирате в интимната сфера и ще вземете сексуалния живот в свои ръце. Ще има и такива, които ще предпочетат да кръшнат със страничен партньор. Свободните представители на знака имат шанс да срещнат някой, но бъдете предпазливи, защото е възможно да има скрити намерения и да иска да ви използва.

Благоприятни дни – 11

Неблагоприятни дни – 07, 08

Близнаци – Подгответе се психически за това, че на работното място ще имате допълнително натоварване. Пред вас е една седмица изпълнена със задължения, но ще бъдете продуктивни в работата си. Вие ще се стремите да свършите всичко колкото е възможно по-бързо и в най-кратък срок. Неочаквани, но полезни нови запознанства ще разкрият нови аспекти, ще внесат нови идеи и прозрения. Някои нови теми ще започнат да ви интересуват. Не мислете, че знаете всичко и да искате да налагате вашите мисли на другите. Споровете за това кой е прав и кой е виновен няма да доведат до нищо. Избягвайте финансови операции, сделки с недвижими имоти, парични акции и други. Венера ви обещава забавления, общуване с приятели, ходене на кино и по-голям интерес към спортни събития. Марс ще увеличи желанието ви за пътуване и като цяло ще ви подтикне да разширите интересите си. Някои от вас ще имат работа със закона и съдилищата, но не и в лош контекст. Ще срещнете някой от миналото ви или сам ще дойде при вас.

Благоприятни дни –няма

Неблагоприятни дни – 09, 10

Рак – Уран се завръща в дома ви на кариерата и социалният статус и ви насърчава да правите промени в посоката, в която искате да напредвате по нов и уникален начин. Ще започнат да се подобряват уменията ви в работата. Препоръчва се да не правите твърде много неща наведнъж, въпреки увереността и оптимизма ви. Завършвайте едно и тогава започвайте друго. Нужно е да се преборите с някои свои страхове, които пречат на развитието ви. Трябва да помислите и да решите какво искате от живота и как да го постигнете. Периодът от 8 до 11 ноември обещава да бъде много интензивен. Юпитер ще привлече многобройни събития, промени и противоречиви мисли. За успешното преодоляване на пречките се препоръчва да се вслушвате в интуицията. Има опасност някои ваши тайни да станат явни. Отделете повече време за упражнения и не прекалявайте с храната. Новолунието на 7 ноември ще активира вашия дом на любовта и ще ви насърчи за нови любовни афери. За двойките, които са от повече време заедно, това ще бъде малко по-слаб период.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни - 05, 06, 11

Лъв – Енергично интензивна седмица за Лъвовете. Звездите ще облагодетелстват онези, които знаят точно какво искат и са в състояние да планират компетентно своите действия. Опитайте се незабавно да разрешите проблемите, без да ги отлагате за по-нататък. Бъдете внимателни, ще имате сериозна конкуренция. Няма съмнение, че някои хора ще ви разстроят, но се опитайте да останете спокойни и винаги мислете за компромис. Комуникацията с позитивни хора ще ви позволи да осъществите най-амбициозните си планове и да запазите самочувствие. А именно самочувствието сега е ключът към успеха, не само на работното място, но и в личния живот. Благоприятно време за общуване и провеждане на някои по-сериозни разговори, с които можете да разрешите досегашни проблеми и разногласия. Някои от вас най-накрая ще се осмелят и ще разкрият чувствата си пред съответния човек. Краят на седмицата е чудесен за едно пътуване до място, където ще можете да си почивате едновременно и подредите мислите и плановете си.

Благоприятни дни – 05, 06, 09, 10

Неблагоприятни дни – 07, 08

Дева – Това е време за активно действие, затова се опитайте да се отървете от тежестта на натрупаните проблеми, енергично се заемете да търсите решения. Не се съмнявайте в успеха на това, което е започнало: всичко ще се получи, ако имате желанието да стигнете до края. Не забравяйте, че тази седмица ще успеят само добре обмислените и подготвени дела. Няма съмнение, че ще бъдете много заети. За щастие безстрашният Марс все още е във вашия сектор на здравето и работата и ще бъде лесно да свършите работата си, а и жизненият ви тонус ще е добър. Не се опитвайте да решавате всичко поотделно, трябва да се научите да съвместявате някои неща с другите, за да разпределите по-добре времето, което имате. Може да разберете случайно, че колега разпространява слухове зад гърба ви. Втората половина на седмицата е чудесно време за проектите "направи си сам" у дома и за всички малки ремонти.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни – 09, 10

Везни –На работното място, бъдете подготвени за трудности. Не всичко ще работи във ваша полза, поради което са възможни изпадане в депресия и лошото настроение. По паричните въпроси се опитайте да бъдете по-практични. Тази седмица Венера се придвижва във вашия знак, което означава, че влизате в идеален период за обновяване на гардероба и като цяло подобряване на външния си вид. Отпуснете се и се погрижите за това, което искате от дълго време, но все не ви достига време да си отделите повече внимание. Помислете за организиране на личния си живот. Ако няма партньор, опитайте да потърсите в Интернет, ако липсват други алтернативи. Тъй като Венера е ретроградна до 16 ноември и в опозиция на Уран в партньорската ви къща, препоръчва се да не вземате важни решения по отношение на вашия любовен живот.

Благоприятни дни – 09, 10

Неблагоприятни дни – 05, 06, 11

Скорпион – Слънцето във вашия знак ще привлича интересни хора и обстоятелства към вас. Опитайте се да се възползвате максимално от това. Вие сте в точното време за разрешаване на вътрешни конфликти и това, което искате в бъдеще относно брак или взаимоотношения, които могат да станат сериозни. Не се забърквайте във финансови спекулации. Пълнолунието на 7-ми във вашия знак ще ви направи по-ентусиазирани и уверени в себе си, готови да обърнете нов лист в живота си. Някои Скорпиони ще попаднат в изкушение и ще искат да се върнат към стара любов, докато други ще предпочетат по-дискретни връзки. Венера току-що се е преместила в тази част на вашата астрологична карта, която е показател за тайни любовни взаимоотношения и много от вас ще приемат предизвикателството и ще влязат в тайна връзка или приключение.

Благоприятни дни – 11

Неблагоприятни дни – 07, 08

Стрелец – За Стрелците седмицата обещава да бъде спокойна и хармонична. Не планирайте в понеделник и вторник важни дела, свързани с интелектуална работа - те няма да донесат успех. Марс ви помага в комуникацията и ще бъдете по-директни през тази седмица. Същата планета ви предлага възможности за пътуване, но също така насърчава ученето, най-вече чрез четене. В този период ще имате нужда да кажете какво мислите, какво искате и какви идеи имате. Вие ще бъдете оптимистични, весели, уверени и лесно ще привличате вниманието на потенциални партньори. Животът на любовта - независимата стрелба с лък - е вълнуващ. Понякога ще имате нужда да експериментирате, да играете, да се забавлявате и да флиртувате, след това да прекарвате повече време с приятелите си или да участвате в групови мероприятия. Успешно правете нови запознанства, прекарвайте времето си с приятели и близки хора. Уикенда е подходящ за почивка и забавление. Уединението е най-добре да се избягва.

Благоприятни дни –няма

Неблагоприятни дни – 09, 10

 

 

Козирог – Много добра седмица за Козирозите. Периодът е благоприятен за почти всяко действие, при условие, че е насочено към създаването на нещо и се изпълнява искрено. Добро време за работа с информация, кратки пътувания, обучение, обмяна на опит и усвояване на знания. Не се колебайте да помолите за помощ, ако имате нужда от нея, няма да ви бъде отказано. Всъщност тази седмица е идеална за вас да седнете с приятели или близки хора и да определите какви са вашите съвместни планове за бъдещето. Марс спомага за увеличаване на доходите ви и може да ви даде шанс да спечелите, но в същото време ви насърчава да харчите повече, отколкото можете да си позволите в момента, затова бъдете внимателни. Ще имате възможност да проучите някои от нещата и по този начин ще намерите отговори, които търсите дълго време и решения на стари проблеми. Някои от вас ще се впуснат в любовна афера с някой от началниците си.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни - 05, 06, 11

 

 

Водолей – Вие ще бъдете в центъра на вниманието, разбира се по положителен начин. Хората ще мислят за вас като за човек, който с малко усилия постига велики неща. Венера ви подтиква да пътувате за удоволствие. Предстоящите дни са благоприятни за всичко свързано с любовта и личния живот. Двойките, които са по-дълго време заедно, могат да обновят връзката си и да се измъкнат от скуката на ежедневието. Други може да решат да се отдръпнат от партньора си под предлог, че се нуждаят от повече свобода. Повикването на приятел е добър повод за извинение да се измъкнете от любимия човек. От вас зависи какъв сценарий ще играете, но все пак не пропускайте този шанс да внесете жизненост във вашите отношения, да се върнете в точката, в която сте били по-рано и да се забавлявате заедно. Различни изкушения очакват тези, които са женени. Свободните представители на знака трябва да прекарват повече време извън стените на дома си, тъй като има шанс да срещнат и те съдбата си.

Благоприятни дни – 05, 06, 09, 10

Неблагоприятни дни – 07, 08

 

 

Риби – Кариерата за мнозина ще заема важно място. Има изгледи за неочаквани възможности в социално-професионалната област и успехът е на ваше разположение. Не се оставяйте да ви води егото, защото може някои хора, на които държите да започнат да странят от вас. Кредити или други финансови задължения може да породят някои трудности. Не заемайте пари и не харчете за купуване на луксозни неща. Може да се разочаровате от някои свои приятели, но не приемайте твърде навътре нещата, които са се случили. Ако на всичко отгоре човекът не ви се извини, той няма повече място в живота ви. Отделяйте повече време за себе си. С партньора си взаимно си давайте повече свобода и пространство. Има опасност някоя ваша тайна да излезе на повърхността. Някои Риби ще бъдат обсебени от бившата си любов. Вие умеете да съблазнявате, но не го използвайте, тъй като навлизате в много рискована игра. Много от вас ще започнат нова любовна афера, много страстна, с акцент върху интимността, но с времето връзката може да прерасне в нещо по-сериозно и дългосрочно.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни – 09, 10

 

 

 

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Бихте ли отседнали в космически хотел?

Бихте ли отседнали в космически хотел?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.