Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 22 октомври 2018 10:02

  • 25185
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

В края на краищата животът никога не е напълно предвидим.

Седмицата ще премине под знака кръста - разрушителна конфигурация с участието на Уран, Лунните възли и Слънцето. Слънцето и Уран са в опозиция, която съвпада с пълнолунието на 24 октомври в 19:46ч. Може да се очакват извънредни ситуации и събития, стихийни бедствия, злополуки, социални вълнения. Добре е да се отложат полетите със самолет тази седмица, тъй като нараства опасността от авиационни катастрофи. Повишава се рискът от инциденти и нещастни случаи. Там, където участва Уран са непредвидими последиците, непредсказуеми събитията. Най-големия пик се очаква от вторник до петък. Всички събития са кармично предопределени. Най-остро ще почувства негативните тенденции тази седмица - Телец, Лъв, Везни, Скорпион.

Взаимоотношенията, както и финансовите въпроси могат да бъдат предмет на засилени дискусии, спорове или конфликти. Външните събития или поведението на други хора могат да нарушават първоначалните намерения или цели. Плановете могат да претърпят промяна. Възможни конфликти с властите. Може да възникнат трудности с по-възрастни роднини или решаване на техните проблеми. Бъдете въздържани, не се поддавайте на емоциите и провокации. Предстои съвпад на Слънцето с ретроградна Венера в Скорпион, а това засилва емоциите, които стават по-интензивни.

Когато Луната се движи на празен ход, не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, не подписвайте договори, не правете предложения, не купувайте скъпи покупки, автомобил, битова техника в следното време:

22.10.2018 02:48 - 22.10.2018 09:59
23.10.2018 21:19 - 24.10.2018 17:34
26.10.2018 17:50 - 26.10.2018 22:42
28.10.2018 06:39 - 29.10.2018 01:28

Овен – Това е добър период за работа по собственото ви развитие, резултатите няма да се забавят дълго. Преодолейте гордостта си и погледнете недостатъците си. Събитията не винаги ще съответстват на вашите сценарии, но светът не ви дължи нищо. Не бъдете твърде амбициозни. Определете истинските приоритети и се ръководете от тях във вашите действия. Бъдете реалисти. Старайте се да видите ситуацията от най-добрата страна, отхвърлете предразсъдъците. Бъдете толерантни и не се присмивайте на никого. Скромното поведение е ключът към успеха. Възможно е вашите идеи да се не харесат на някого. Ако някой ви предложи нещо, бъдете внимателни. Обърнете внимание дали думите му съответстват на делата. Има реална опасност да направите компромис със собствената си съвест и вътрешна истина. Единственият начин да се избегне това е да бъдете уверени в себе си и решително да не позволявате на никого да ви ръководи.
Благоприятни дни- 27, 28
Неблагоприятни дни- 22, 23, 24

Телец – По някаква причина, вашата среда е враждебна към вас и обстоятелствата са такива, че не можете да предприемете нищо по въпроса. С течение на времето всичко ще се промени. Но сега нямате какво да направите. Вашите ценности не съвпадат с ценностите на хората около вас. Вероятно сте станали обект на завист или неприязън. Действайте според вашите собствени идеали и ценности. Не предизвиквайте противопоставяне и не ставайте агресивни. Не слушайте какво казват за вас и не обръщайте внимание на усилията да разклатят стабилността и самочувствието ви. Вярвайте с цялото си сърце в себе си, бъдете искрени и оптимистични. Скоро ще бъдете победители. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете честни със себе си и да не привличате излишно внимание. Дръжте вашите мисли и емоции под контрол и се старайте да изглеждате учтиви и сериозни. Изчакайте ситуацията да се подобри. През това време медитацията или молитвата ще ви помогнат.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 25, 26

Близнаци – Никой не може да избяга от загубата, защото това е естествения ход на събитията. Приемете като нещо неизбежно онова, от което трябва да се освободите - да пожертвате някои навици, предпочитания, хора, вещи, работа. По този начин ще опростите задачата си и ще улесните напредъка си. Може да се чувствате в неравностойно положение в сравнение с тези, които понастоящем имат повече възможности от вас. Не позволявайте емоциите да ви управляват. Ако драматизирате събитията твърде много, никога няма да видите истинската картина. Не правете от мухата слон. Завършете тези дела, за които сте пряко отговорни. След това предлагайте помощ на другите. Не насилвайте събитията. Изчакайте, докато се намери решение. Нямате от какво да се притеснявате - съдбата е на ваша страна. Работата над себе си ще донесе чудесни резултати. Нищо не може да попречи на успеха ви, който ви е предопределен. Развивайки добро и доброжелателно отношение към живота и хората, ще привлечете приятели и помощници. Животът ще стане много по-приятен и радостен.
Благоприятни дни- 22, 23, 24
Неблагоприятни дни- 27, 28

Рак – Може да ви се прииска да внесете леко изменение в средата около вас, за да отразява по- добре вашите вкусове и предпочитания. Не бъдете прекалено прагматични във вашите цели и мироглед. Скрита опасност се крие в привидно ясна ситуация. Ако се поддадете на изкушението, което е безобидно на пръв поглед, то може да се развие по най-непредвидим начин и да ви причини много проблеми. Бъдете бдителни. Непрекъснато се придържайте към пътя, който според вас е правия. Ако осъзнаете, че лош навик е възникнал в живота ви, не му позволявайте да се развива повече. Всеки проблем най-добре се решава, като бъде спрян още в най-ранния стадий на развитие. Можете да повлияете на обстоятелствата само с деликатни средства.
Използвайте такт и чар. Покажете себе си в най-добрата светлина. Възползвайте се максимално от вашите силни страни, умения и способности. Извлечете максимума от това, което ви е дарила природата.
Благоприятни дни-25, 26
Неблагоприятни дни- 22, 23, 24

Лъв –Бъдете чувствителни към нуждите на околните. Правете каквото можете, за да бъдете полезни. Дайте всичко от себе си. Бихте могли да станете източник на вдъхновение и сила за тях. Можете да предложите на хората толкова много, че те със сигурност ще ви оценят подобаващо. Това ще е от полза за всички. Концентрирайте се върху това, което се случва тук и сега. Използвайте всяка предоставена възможност да развиете и демонстрирате вашите способности. Отворете се за новото. Ако вашето обкръжение ви създава неприятности, не се оставяйте да ви извади от равновесие. Нека нищо не разклати вярата ви в себе си и това, което правите. Ако някой оспорва действията ви, запазете спокойствие. Обърнете се към доброто, което е във вас, и направете това, което смятате за необходимо и правилно. Ще искате да сте далеч от някои хора, чието общество намирате за скучно. По-добре е просто да се оттеглите тихомълком, отколкото по някакъв начин да изразите недоволството си. В противен случай ще предизвикате ответна реакция от другите.
Благоприятни дни- 22, 23, 24, 27, 28
Неблагоприятни дни- 25, 26

Дева – Вече са възможни много неща. Трябва само да се направи една крачка напред и вратите започват да се отварят пред вас. Определете всички налични ресурси, с които разполагате. Може би сте спестили пари, сте събрали приятели, сте придобили знания, опит, имате специални умения или качества - възможностите са безкрайни. Това е вашият капитал. Решете как да го управлявате най-добре, за да постигнете целите си. Сега е моментът да спечелите пари. Ако имате нужда от още информация, събирайте я. Бъдете много продуктивни. Излезте извън пределите на своите възможности. Правете всичко, на което сте способни. Бъдете водени от високи идеали всеки миг от всеки ден. Без значение колко сте ентусиазирани, не бъдете нетърпеливи. Успехът зависи от това колко добре се справяте с ресурсите, с които разполагате. Преди да се впуснете в нещо, спрете и помислете за последствията. Научете се на последователност в действия. Придвижвайте се стъпка по стъпка, внимателно. Бъдете решени да постигнете целите си и съсредоточете усилия натам. Не позволявайте да ви разсейват незначителни въпроси.
Благоприятни дни-25, 26
Неблагоприятни дни- 27, 28

Везни – Нещата известно време бяха зациклили в мъртва точка, но сега започва естествен процес на растеж. Един добър момент за действие. Използвайте го конструктивно. Опитайте да обхванете цялата ситуация, като обърнете специално внимание на взаимовръзките. Вземете под внимание как вашите действия могат да засегнат другите хора. За да си гарантирате дългосрочен успех, трябва да бъдете активен участник в развитието на събитията. Работете здраво и се възползвайте максимално от предоставените възможности. Старайте се да забележите и най-малките нередности, това ще позволи да се отстранят потенциалните проблеми още в зародиш. Не бързайте да се хвърляте с главата напред, без да се консултирате с другите. Отзивчивостта е ключът към настоящата ситуация. Най-значимият ресурс, който трябва да се използва, е интуицията. Нейният тих, ненатрапчив глас лесно се пренебрегва. Темпото и суетата на съвременния живот могат да възпрепятстват чувствителното вслушване в себе си. Но това е гласът на вашата мъдрост, която може да ви води в необходимата посока.
Благоприятни дни- 27, 28
Неблагоприятни дни- 22, 23, 24

Скорпион – Периодът на разочарованието свършва. Той беше свързан с недоразумения и противоречия в отношенията. И накрая проблемите могат да бъдат решени. Проектите ще започнат да се изпълняват. Ще можете да кажете сбогом на ситуация, която не ви удовлетворява. Но това няма да се случи от само себе си, без вашето активно участие. Трябва да разберете какво ви дърпа назад, къде сте били блокирани и защо. Опитайте се да разберете как вашите действия или поведение са повлияли върху ситуацията. Ясно осъзнавайки какво ви притеснява, можете да промените към по-добро всичко, което не ви е удобно, като много от препятствията изчезват сами. Тогава ще почувствате облекчение след продължителен стрес и тревожност и ще можете да се върнете към обичайния и много по-приемлив начин на живот. Коренът на много проблеми се крие в емоционалната сфера. Оставете миналото зад себе си и ще видите как въздухът става по-чист, по-свободен и животът става по-пълен в настоящето. Избягвайте да повтаряте грешките.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 25, 26

Стрелец – Седмицата носи обещание за успех, но докато по волята на обстоятелствата още е невъзможно да направите важна стъпка, бъдете внимателни. В ежедневните дела обърнете внимание на детайлите. Използвайте временните паузи, за да разработите планове, да събирате информация и да обсъждате възможностите с другите. Не се опитвайте да насилвате събитията. Всичко, което можете да направите е бавно да подготвяте почвата за бъдещи промени. Вие сте
нетърпеливи да се втурнете напред, но бъдете сдържани, докато ситуацията се подобри. Ще трябва да се справите със заобикалящите ви невежество и глупост. Бъдете снизходителни, тактични и се опитайте да не показвате неприязънта си. Постепенно печелете уважение и доверие. Армията се нуждае от силен лидер, който разбира как да спечели доверието на войските и да ги вдъхнови с компетентността си. В същото време той трябва да знае как да използва властта си и да постигне послушание. За вас това означава да се погрижите за собствената си съдба.
Благоприятни дни- 22, 23, 24
Неблагоприятни дни- 27, 28

Козирог – Възможни са сериозни постижения при условие, че постоянствате и не преследвате егоистични цели. Първо, трябва да знаете точно какво искате да постигнете. За да преодолеете всички препятствия се нуждаете от повече ентусиазъм и решителност. Следващата стъпка е точно да изберете посоката на действие, защото само правилният избор може да гарантира успех. Бъдете възприемчиви към нови идеи. Продължете да действате като внимателно претегляте
всички възможни последици от решението си. По пътя към целта трябва да сте абсолютно уверени във вашите способности. В сегашната ситуация, самодисциплината е ключът към успеха. Не позволявайте на емоциите да ви управляват. Трябва вие да ги контролирате. Ще можете да укрепите позицията си като отхвърляте безсмисленото разхищение на енергия за незначителни събития. Определяйки веднъж ясно целите си, не разпилявайте сили за дребните
неща. Поемете отговорност за действията си. Оказвайте подкрепа на другите. Не позволявайте на гордостта да надделее над вас. Бъдете любезни и толерантни. Ако нещата не вървят по план, бъдете търпеливи. Пазете се от арогантност и търсете други възможности за развитие.
Благоприятни дни-25, 26
Неблагоприятни дни- 22, 23, 24

Водолей – Нови възможности ви призовават, ситуацията, в която се намирате, ще се промени по полезен и приемлив начин. Вие изведнъж ще се почувствате по-силни, по-мъдри и по-щастливи. В душата ви съжителстват сили, над които нямате власт. Те принадлежат към по-дълбоката и по-мъдра част от вас. Понякога е необходимо да промените някои аспекти на живота си. Тази седмица може да е много напрегната в службата ви. Вашето мнение за това какво и как да се направи може да е в конфликт с мнението на началниците ви. Освен това може да имате проблеми със спазването на подчинението и дисциплината. Прекомерната арогантност може да доведе до критиката ви. Усмирете амбициите си и се фокусирайте върху изпълнението на служебните задължения. Ако любовната ви история е стара, не се опитвайте активно да сложите край сега. Това не е моментът, в който вие сами можете да се измъкнете от блатото, а напротив, има опасност да бъдете затрупани в калта още по-дълбоко.
Благоприятни дни- 22, 23, 24, 27, 28
Неблагоприятни дни- 25, 26

Риби – Бъдете в добро настроение, срещайте се с хубави хора, радвайте се по-често. Смело флиртувайте. Препоръчително е да се занимавате със саморазвитие и интелектуална дейност. Вашият заслужен успех ще ви постави в центъра на вниманието на работното място. Вкъщи, елиминирайте конфликтите още в зародиш. Ще имате мистериозно преживяване. Ще има необходимост от бързо реагиране на променящите се ситуации. В детайлите се стремете нищо да
не пропуснете, това може да бъде много важно. Трябва да сте внимателни по пътя, инстинктът за самосъхранение може да не сработи. Не оставяйте децата без надзор. Не се напрягайте, но и не се притеснявайте за дреболии. Самонадеяността също може да причини проблеми. Възможно е да поведете "малка война", която ще бъде на местно ниво и съвсем няма да ви хареса. Вие сте емоционален човек, но сега не е моментът да показвате емоциите си. Това е стресиращо време и е по-добре да правите отстъпки, отколкото да изяснявате отношенията си. Тогава всичко ще бъде наред, но засега бъдете търпеливи.
Благоприятни дни-25, 26
Неблагоприятни дни- 27, 28

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
25185 0

Свързани новини

Водещи новини