Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 15 октомври 2018 08:56

  • 24757
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

През първата половина на тази седмица можете да се отпуснете или да се ангажирате с разширяването на собствените си хоризонти. Това е благоприятен период за общуване с хора, които са от различна култура или религия.

Първата половина на тази седмица може да се счита за добър период за учене и пътуване, включително на дълги разстояния. Втората половина на седмицата е подходяща за интелектуална работа. Сега ще бъде особено успешно да работите по всякакви собствени проекти или такива, от чийто изход сте лично заинтересовани. Този период ще ви помогне да разберете по-добре себе си и вашите мисли, да разберете и дори да изразите своите истински желания и нужди.

Опитайте да се съсредоточите само върху една цел, вместо да разпилявате енергия за няколко дела наведнъж. В края на седмицата се препоръчва да анализирате ситуацията внимателно, да се отложи приемането на важни решения, особено ако ситуацията не ви е напълно ясна.

Не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, не подписвайте договори, не правете предложения, не купувайте скъпи покупки, автомобил, битова техника в следното време:

На 17.10. от 00:50 до 10:37ч

На 19.10. от 15:29ч до 23:22ч

На 15 октомври Меркурий прави съвпад с ретроградната Венера в знак Скорпион ( ще се усеща до 18 октомври). Това време е благоприятно за обсъждане на спорни въпроси. Един добър период за възстановяването на прекъснати връзки, за възобновяване на сътрудничество. Това е много подходящо време за изразяване на любов или на благодарност към близките и онези, на които отдавна искате да благодарите за нещо. Добро време за чат с приятели. Сега старите връзки могат да бъдат много полезни. Добро време за пътуване. Но не е подходящо за началото на нови действия в областта на изкуството, дизайна, козметологията.

На 19 октомври Меркурий прави тригон към Нептун в бисекстил с Плутон (влиянието от 15 до 23 октомври). Тези аспекти допринасят за увеличение на интуицията. По-лесно се разбират мотивите на действията и истинските интереси на другите. Добър период за контакти с чуждестранни партньори. Лесно може да попаднете под външни влияния, затова не трябва да се поддавате на емоционалните реакции и мнения на други хора, за да не се отклоните от пътя и от това, което е важно за вас. Също така трябва да сте внимателни при работа с документи, да ги пазите от кражба или загуба. Трябва да засилите защитата на информацията си в мрежата, за да се предпазите от кражба на самоличност и лични данни. Благоприятно време за творчество, включително поезия и музика.

В същия ден Меркурий влиза в квадрат с Марс (времето на действие е 16-21 октомври). През това време хората ясно определят своите идеи и цели, но трудно разбират другите. Избягвайте в тези дни важни разговори, преговори. Хората ще бъдат по-податливи на импулсивни действия, склонни към спорове, невъздържание и остри нападки. Нарастването на нервността води до прибързани заключения и необмислени решения. Затова е важно да държите емоциите под контрол. Това е време на нарастващи инциденти, бедствия. Бъдете внимателни, когато шофирате, тъй като ще има тенденция към превишаване на скоростта, което може да доведе до инциденти. Зачестяват нараняванията, особено на ръцете. Трябва да се внимава при боравенето с механизмите и остри предмети за рязане. Много по-голяма е вероятността за срещи с полицията, включително с пътната. Вероятността да получите глоба в тези дни е по-висока, отколкото в други случаи.

Овен – В стремежа си да свършите много задачи наведнъж, ще бъдете доста припрени. Сега е необходимо да покажете решителност и да поемате рискове в случаите, когато знаете, че това си заслужава. Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятен период, за да се срещнете с приятелите си. Благоприятно и за изграждането на съвместни планове в личните отношения. През втората половина на седмицата, напротив, се препоръчва да се намали комуникацията с приятели - сега те могат да ви въвлекат в рискови и опасни приключения. През този период е по-добре да действате сами, по този начин можете да постигнете целите си възможно най-бързо. Това също е добър период за справяне с вашите комплекси или за отстраняване на лоши навици. Ще бъдете по-чувствени в интимните отношения.

Благоприятни дни - 14, 17, 18, 19

Неблагоприятни дни - 15, 16

Телец – Местоположението на планетите през първата половина на седмицата показва, че на работата си ще бъдете мотивирани не толкова от материални цели, колкото от морални такива. Колкото по-голяма е увереността ви, че работите за доброто на една идея, която е важна за вас през този период, толкова по-ефективна ще бъде вашата работа. Вероятността за установяване на успешни бизнес контакти също се увеличава в този момент. Тази седмица е благоприятна и за разширяването на връзките ви, както и за самореализация в творческите дейности. Може да откриете нови перспективи в личните и делови взаимоотношения. Вие ще искате повече динамика и страст, но за това ще трябва да поемете инициативата. Втората половина на седмицата е в състояние да внесе повече хармония във вашите лични отношения. Благоприятно е и за установяване на нови любовни взаимоотношения.

Благоприятни дни - 15, 16, 20, 21

Неблагоприятни дни - 17, 18, 19

Близнаци – Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятен период за себеизразяване и творческа работа. Сега ще имате късмет в много отношения, затова се възползвайте максимално. Успехи са възможни в спорта, науката, личния живот. През втората половина на седмицата обърнете повече внимание на вашето здраве. Не се самолекувайте и ако се почувствате зле, свържете се с нужния специалист. В работата ще бъдете активни, тъй като имате достатъчно енергия, но не се захващайте със задачите, за които все още не можете да намерите решение. Това е подходящо време за промени в работата, но ако ги стартирате, трябва да ги завършите. Да спрете на половината път сега не е много нежелателно. Някои ще участват в служебен флирт.

Благоприятни дни - 17, 18, 19

Неблагоприятни дни - 20, 21

Рак – Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятна за решаване на въпроси, свързани с наследство и придобиване на недвижими имоти чреез кредит или чрез инвестиции. През втората половина на тази седмица ще имате късмет в творческите дейности или изяви и в личния си живот. Венера ще благоприятства любовта ви! Вашето желание за секс ще расте. Ако искате да убедите партньора си в нещо, сега ще намерите най-добрите аргументи за това. Обърнете внимание на съвместните развлечения, посетете ресторант или кафене заедно. Това ще ви помогне да съживите вашата връзка и да се почувствате по-приятно един с друг. Нова любовна афера е напълно възможна, но само ако търсите наистина сериозни отношения. Не използвайте късмета си с користни цели, както и за опити в хазарта - той лесно може да ви изостави в най-решаващия момент. Тези, които са сами, най-голям шанс за ново приключение ще имат сред приятели.

Благоприятни дни - 20, 21

Неблагоприятни дни - 15, 16

Лъв – Основните аспекти на тази седмица ще бъдат свързани точно с децата, бита, любовта, почивката. Опитайте се да бъдете полезни на близките хора. Избягвайте уединението, по-добре бъдете сред хората, с приятели, завързвайте нови познанства или развивайте стари взаимоотношения. Това е чудесно време да се срещате с нови хора. Но ако нови запознанства не ви интересуват, отделете повече време да прекарате с любимия си човек. Ще имате много общи интереси и теми за обсъждане. Подобна активна комуникация ще укрепи връзките ви. През втората половина на седмицата се препоръчва да решите проблеми, свързани с вашия дом – плащания на наеми, кредити, ремонти или общо почистване и пренареждане на мебели, което значително ще промени интериора.

Благоприятни дни - 14

Неблагоприятни дни - 17, 18, 19

Дева – Без труд и усилия, успехът е невъзможен. На работното място през първата половина на седмицата се увеличава вероятността да се получат еднократни бонуси. Бъдете мъдри и разумни. Споровете с началниците ви или колеги могат да доведат до разочарование и огорчение. Не заменяйте добрият тон с агресивно поведение, защото това носи единствено проблеми. Трудно ще успеете да оборите техните аргументи, особено на 17, 18 и 19 октомври. Ограничете контактите с хора, които не са ви твърде приятни и губите с тях излишно време. Втората половина на тази седмица ще бъде благоприятен период за създаване на повече уют и комфорт във вашия дом. Това може да се постигне не само с помощта на дизайнерски изкушения и закупуване на нови интериорни предмети, но и чрез подобряване на атмосферата в семейството, хармонизиране на отношенията с близките. Не пропускайте възможността да прекарвате повече време с любимия човек. Ще се увеличи желанието ви да флиртувате.

Благоприятни дни - 15, 16

Неблагоприятни дни - 14, 20, 21

Везни – Тази седмица ще бъде благоприятен период за самореализация. Особено успешни ще бъдат тези Везни, които са ангажирани в областта на творчеството. Събитията ще се сменят бързо и това ще пречи на вашия пълен комфорт и спокойствие. Не малко емоционални сили ще бъдат хвърлени за преживявания, съмнения, мечти. Чудесно време за кратки пътувания, особено с развлекателни цели. В личния живот е малко вероятно да има съществени промени. Между другото, тази седмица сексът е изключително полезен за вас. Нека обаче сексуалните ви подвизи останат ваша тайна. Не споделяйте с никого подробности от интимният си живот. През уикенда ще имате възможност да реализирате своите идеи творчески и много продуктивно. Възможно е приятелски отношения да преминат в нещо по-сериозно.

Благоприятни дни - 14, 17, 18, 19

Неблагоприятни дни - 15, 16

Скорпион – Звездите ви насърчават да се отпуснете по течението и да почивате повече. Нуждаете се от възстановяване. Нужно е да прекарвате повече време у дома или на спокойни места, където да се чувствате сигурни и в безопасност. Ще станете по-уверени в общуването, възможно и по-напористи. Сега ще можете да защитите позицията си толкова енергично, че опонентите ви просто ще трябва да капитулират. Това е добър период за популяризиране на вашите идеи. Усещането ви за стил и красота ще се увеличи и затова е най-доброто време да помислите за промяна на имиджа си. Вашият чар ще се засили чувствително, благодарение, на което лесно ще печелите симпатии. В личния си живот влагате твърде много чувства. Понякога сте щастливи, но често изпитвате и досада. Опитайте се да се държите малко по-сдържано, логично и предвидимо във връзката си.

Благоприятни дни -15, 16, 20, 21

Неблагоприятни дни - 17, 18, 19

Стрелец – Този период може да ви донесе нови идеи, на които да вдъхнете живот. Сега не трябва да проявявате голяма активност и да бързате, по-добре е по-бавно и умерено да се справите с най-важните въпроси. Редувайте умерено работа с почивка. През втората половина на седмицата си струва да обърнете повече внимание на почивката. Комуникацията сега е по-добре да се намали, тъй като тя може да отнеме от вас твърде много време и усилия и като цяло да бъде непродуктивна. През този период е по-добре да сте сами със себе си, да си позволите да се отпуснете. Подходящо време за приятни занимания. Можете да направите приятни покупки, които ще подобрят настроението ви. Този период може да ви донесе и любовни преживявания, които предпочитате да запазите в тайна.

Благоприятни дни - 17, 18, 19

Неблагоприятни дни - 20, 21

Козирог – През първата половина на тази седмица ще можете да промените редица приоритети в живота си, което води до промяна във вашите основни или настоящи цели. Не се изключва обратният процес, в който да преосмислите плановете си, което от своя страна ще доведе до промяна в приоритетите. През този период добре ще преминат срещите с влиятелни хора, особено по финансови въпроси. Времето е идеално за активно изпълнение на собствените ви планове и идеи. Срещите с приятели ще ви помогнат да се отпуснете и да се забавлявате. По това време при запознанство с лице от противоположния пол може да се появи романтично увлечение. Ако почувствате, че става въпрос за взаимен интерес, може да опитате да пренесете отношенията на друго равнище.

Благоприятни дни - 20, 21

Неблагоприятни дни - 15, 16

Водолей – Това е подходящо време за изграждане на репутация в бизнеса ( работата), популяризиране. Може да получите тайна подкрепа. Обстоятелствата също могат да допринесат за реализирането на вашите планове. Не е изключено правилните действия, извършени в миналото, да ви помогнат да успеете в настоящето. Но трябва да действате внимателно, последователно. Не се карайте публично с никого. Сега истинските ви цели могат да бъдат разкрити само пред близки хора или пред тези, на които имате голямо доверие. Много е важно да разширите хоризонта си, да осъзнаете от новите позиции на действителността, къде и в какво най-добре можете да се реализирате най-добре. Вашият естествен чар ще ви подпомогне в усилията. Процесът на постигане на целите ви сега, ще ви донесе ентусиазъм и приятни усещания.

Благоприятни дни - 14

Неблагоприятни дни - 17, 18, 19

Риби – През първата половина на тази седмица онези ситуации, които доскоро ви изглеждаха объркващи, ще станат по-ясни. Скоро ще стигнете до някаква истина. През следващите дни ще покажете забележителни интелектуални способности. Звездите ви съветват да насочите усилията си към придобиването на нови знания. Подходящо време за обучение и самостоятелно развитие.Сега е много важно да продължите развитието си в конструктивна, не в разрушителна посока. Ако нещо ви се струва съмнително, не бързайте да вземате решение, дайте си почивка, консултирате се с близки и доверени хора. През втората половина на седмицата започнете да изграждате взаимоотношенията с вашата половинка и с вашия вътрешен свят. За самотните представители на знака, съдбата е подготвила среща с интересен и необикновен човек, който може да се превърне в истински спътник в живота.

Благоприятни дни - 15, 16

Неблагоприятни дни - 14, 20, 21

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24757 0

Свързани новини

Водещи новини