Седмичен хороскоп

  • 01 октомври 2018 13:45

  • 12630
  • 0
Седмичен хороскоп
© Pixabay

Овен - Въпреки структурите, традициите и други фактори, върху които изграждате работата и живота си, те могат значително да се променят или да бъдат напълно трансформирани под въздействието на настоящите обстоятелства. Не трябва да очаквате явни утехи или награди за жертвите, упоритата работа или заеманата лидерска позиция. Опитите за упражняване на властта ви ще бъдат посрещнати със съпротива. Тази седмица не трябва да отстоявате вашите убеждения и да искате да бъдат взети под внимание. Примирете се с предишните неуспехи, загубите и разочарованията, в противен случай те ще се обърнат срещу вас. Не забравяйте, че дори и в най-негативните ситуации има положителни страни. Сегашният потенциал може да бъде сравнен с меч с две остриета: сблъсък с успеха под една или друга форма - не пропускайте шанса си.

Благоприятни дни – 1, 4, 5
Неблагоприятни дни- 2, 3

Телец – Възползвайки се от предимствата на тази седмица. Опитите ви да се вземете твърде на сериозно или да преувеличавате вашата значимост ще предизвикат реакция от онези, които имат повече власт и влияние. Същевременно обаче нараства опасността от прекомерното ви отпускане. Шансовете за успех ще намалеят, ако предпочитате да седите сами вкъщи или да прекарате по-голямата част от времето си на уединение места.Ако се стегнете, преговорите ще вървят гладко, съвместните предприятия ще бъдат успешни. Красотата привлича красотата и е малко вероятно да "хвърлите своите бисери на прасетата", ако се възползвате от възможността да покажете своята привлекателност, талант и чар. Претоварването и стреса могат да представляват сериозен проблем за здравето.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7
Неблагоприятни дни- 4, 5

Близнаци –  Макар че последствията от настоящите обстоятелства могат в крайна сметка да станат ваша лична работа, повечето от връзките, идеите и методите, с които ще се сблъскате през този период, ще се отнасят до социални въпроси и обществените дейности. Обстоятелствата ще изискват да защитите  своите убеждения. Околните може да намерят начина на изразяване на вашите мисли и идеи за твърде остър или дори груб. Възможно е и обратното: хората около вас няма да проявяват нужната тактичност, когато общуват с вас. Ако преодолеете първоначалното неблагоприятно впечатление, по-нататъшните контакти ще се превърнат в интелектуален стимул за вас. Ще трябва да преодолеете някакви пречки. Тези дни ще получите това, което желаете да дадете на другите, а други ще ви дадат това, което искате самите вие. Това е великолепен период на учтиви маниери и приятни срещи.

Благоприятни дни – 4, 5
Неблагоприятни дни- 1, 6, 7

Рак – За вас тази седмица нещата ще вървят доста гладко, въпреки че темпото или резултатът едва ли ще ви устройват на сто процента. В крайна сметка ситуацията далеч не е толкова безнадеждна. Не съжалявайте за загубеното, радвайте се на придобивките. Възползвайте се от настоящите възможности да предприемете действия, които в крайна сметка ще доведат до успех в кариерата ви или ще донесат признание на вашата личност и талант. Не пропускайте шанса да демонстрирате смелост, решителност, почтеност и лоялност или да защитавате строго принципите си. Успехът е възможен за тези, които не седят със скръстени ръце - това означава, че трябва сами да създавате различни ситуации, да участвате в различни дейности, да разширявате социалния си кръг, за да привлечете възможностите, към които се стремите.

Благоприятни дни – 6, 7
Неблагоприятни дни- 2, 3

Лъв – Тази седмица няма да можете да управлявате обстоятелствата във ваш интерес, тъй като те са причинени от действията или решенията на други хора, но сте напълно способни да привлечете успеха чрез активно общуване и чрез участие в социални събития. Необходимостта от изявяването на собствения ви "Аз" може да ви принуди да покажете своите добродетели. Тези дни чувството за красота ще бъде загубено. Изтънчеността и елегантността отстъпват място на грубостта и парадността. Някои хора ще положат решителни усилия, за да ви направят впечатление. Този период е отличен за комбиниране на полезното с приятното. Романтичните увлечения ще бъдат по-скоро въпрос на удовлетворяване на собствено его, отколкото емоционална потребност.

Благоприятни дни – 1
Неблагоприятни дни- 4, 5

Дева – Ако се надявате на лесен успех, очакват ви препятствия. Отговорности, ограничения, правила и разпоредби влизат тези дни в открит конфликт със свободата ви и тази ситуация ще бъде ключов фактор, възпрепятстващ вашия напредък, щастие, успех и изпълнение на всякакви други желания.  Но дори някои поражения могат да се превърнат в победи. Тази седмица е изключително неблагоприятна за брак, партньорство и още по-малко подходяща за установяване на нови отношения. Неприятните ситуации ще бъдат още по-сложни, ако се поддадете на нетърпението или ненавистта, когато хората или обстоятелствата пречат или застрашават вашия успех. Избягвайте да проявявате арогантност или гняв. За да се справите с настоящото положение е важно да покажете разумен консерватизъм и да продължите да се движите напред въпреки всичко.

Благоприятни дни –2, 3
Неблагоприятни дни- 1, 6, 7

Везни – Чувствайте се свободни да използвате идеите на други хора, но за това трябва да вярвате в тях. Творческият дух, силата на характера или способността да ръководите, които показвате в групови дискусии или при социални събития и бизнес преговори, ще ви помогнат да извлечете значителни ползи от настоящата ситуация. Светските събития, партньорства, сътрудничество, романтични приключения, дипломатически маневри и юридически преговори могат да бъдат успешни, но има също така вероятност, въпреки всички усилия, да не протекат съвсем гладко. Завистта, ревността, агресивността и безразличието са потенциални фактори, които трябва да бъдат избегнати или елиминирани, преди да се постигне нещо важно. Трябва да се призове хармонията и сътрудничеството, за да се постигне баланс на влиянието на отрицателните сили.

Благоприятни дни – 1, 4, 5
Неблагоприятни дни- 2, 3

Скорпион – Енергията на събитията от тази седмица за вашия зодиакален знак е много благоприятна. Настоящата астрологическа ситуация символизира възможността за придобиване на власт или влияние, връщане на изгубеното или да започнете отново. Ще трябва да преодолеете собствените си страхове и тревоги, да разрешите минали проблеми, които оказват негативно влияние върху настоящото ви щастие и творчество. Обстоятелствата изискват физически действия и могат да донесат шанса, който отдавна сте чакали. Успехът в партньорството и съюзите, съвместни предприятия, социални събития и романтичните увлечения не обещава да бъде лесен. Но ако упорствате, напредъкът е възможен.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7
Неблагоприятни дни- 4, 5

Стрелец – За Стрелците тази седмица успехът е гарантиран. Периодът носи позитивна енергия. Всички благоприятни събития, които се случват по това време, със сигурност ще бъдат значителни и трайни. Способността ви да вдъхновявате другите вероятно ще се увеличи. Ще получите отговорите, които търсите. Имате всичко, от което се нуждаете, но не трябва да го приемате за даденост. Ще разберете как да използвате невидимата, но мощна сила на вашите способности. Обстоятелствата, които ще срещнете през тази седмица дават възможност да се предприемат практически действия. Вашите идеи получават реално въплъщение, теориите намират практическо приложение. Ще завършите старите неща и ще започнете нови. Има шанс да изпитате голямото вдъхновение и да срещнете късмета си само защото сте се случили в подходящото време на подходящото място.

Благоприятни дни – 4, 5
Неблагоприятни дни- 1, 6, 7

Козирог – Потенциалът на този период може да не се прояви или да остане незабелязан, но не го пренебрегвайте. Дори ако всичко върви доста гладко, не забравяйте, че сега не трябва да манипулирате обстоятелствата за собствените си цели. Силата и успехът се превръщат тази седмица в съблазнителни капани за Козирозите. Значението на двете може да бъде значително преувеличено. Хората и ситуациите, които ви обещават лично влияние или възможността да използвате нещо във ваш интерес, трябва да се избягват. Този период е неблагоприятен за въпроси, свързани с наследства, данъци, застраховки и дългове. Вашите действия не винаги ще бъдат в съответствие с действията на тези, с които си взаимодействате. През следващите дни са възможни контакти с интересни и изключителни хора, всеки от които може да бъде нов потенциален бизнес партньор, съюзник в съвместни предприятия или приятел. Ще се появи ново романтично увлечение.

Благоприятни дни – 6, 7
Неблагоприятни дни- 2, 3

Водолей – Звездната обстановка през тази седмица ще донесе на представителите на вашия знак прилив на енергия и физически сили, както и появата на благоприятни възможности.  Успехът ще съпътства практическите ви действия. Диапазонът на интересите и дейностите ви ще се увеличи значително. Духовната енергия и духовното осъзнаване ще бъдат постигнати тази седмица на безпрецедентно ниво на развитие, ако можете да я изследвате и прилагате правилно. Тези аспекти на вашата природа, които се нуждаят от илюзии, ще бъдат запълнени, но трябва да се внимава, ако лесно губите допир с реалността. Развитието на въображението може да доведе до появата на най-вдъхновяващи идеи, но обратната страна на монетата е фанатизмът.

Благоприятни дни – 1
Неблагоприятни дни- 4, 5

Риби – Настоящите обстоятелства ви дават възможност да укрепите личната си мощ и позиция. Можете също така да се сдобиете с по-висока позиция и да спечелите популярност. Щастлив случай или ситуация ще ви помогнат да постигнете личен успех, независимо в каква сфера. Благодарение на спокойното темпо на събитията, най-накрая ще почувствате емоционално разтоварване. Ще се сдобиете със значителна психическа сила и издръжливост и по този начин ще се подготвите за борбата с настоящите и бъдещите обстоятелства. Опитите ви да въведете нов подход в работата или неортодоксални методи няма да бъдат приети с ентусиазъм. Може би ще се наложи да помогнете на член от семейството или друг близък човек, който е болен или има трудности.

Благоприятни дни –2, 3
Неблагоприятни дни- 1, 6, 7

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12630 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини