Бъдете внимателни - не влизайте в спорове и изясняване на отношенията

  • 15 юни 2018 06:20

  • 12167
  • 0
Бъдете внимателни - не влизайте в спорове и изясняване на отношенията
© Pixabay (архив)

Венера е в квадрат с Уран - 15 и 16 юни.

Тежки дни за личните и семейните отношения. Емоционално вълнение и свръхвъзбуда, склонност към разпуснато и неморално поведение. В семейството може да се появят недоразумения и конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Кавги с приятели, несъгласие, конфронтация. Въпреки това се отварят възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра.

Хармоничния транзит на Луната с Нептун (в 12:40ч) се характеризира с повишена възприемчивост към вибрациите и ритъма на живота, носи интелектуално вдъхновение и стимулира усилено въображението. Може да измислите нещо хитроумно. Ставате възприемчиви към чувствата на близките до вас хора и можете да им повлияете.

Вечерта ще ни влияе опозицията на Луната и Плутон (19:19ч). Бъдете внимателни. Аспекта предизвиква дълбоки емоционални проблеми. Може да има неприятни психически преживявания. Появява се тенденция да се командват близките, децата, партньорите. Избягвайте да си отправяте обвинения с партньорите и да си доказвате разни неща. Не влизайте в спорове и изясняване на отношенията.

Луната е в знак Рак, където ще пребивава до 10:22ч на 16 юни. Рак е "женски" воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате такива неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Следва да се избягват хирургични намеси в областта на органите на храносмилателната система, също и в гръдната област (млечните жлези) освен, ако не са животоспасяващи. Препоръчват се процедури по извеждане на камъни и шлаки от организма. Може да се лекуват и вадят зъби, да се слагат протези, да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. В този период се повишава апетита. Препоръчва се употребата на зеленчуци и плодове. По-малко да се пие вода – може да се появят отоци.

Грижа за растенията – Подходящо за поливане и торене на цветята, за борба с вредителите.

3 лунен ден (започва от 07:29ч на 15 юни продължава до 08:36ч на 16 юни) Третият лунен ден носи позитивна енергия, необходима за преобразование на идеите в конкретни дела. Пасивността в този ден е противопоказна, даже опасна. Ако сте си правили някакви планове, време е да действате. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост.

Не мислете и не желайте лошо на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Чувството на ненавист пряко действа върху работата на черния дроб. Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. По този начин вашият собствен организъм ще получи голяма доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето защо в 3-ти лунен ден е добре да се прояви търпимост, миролюбие и благонамереност.

В този ден тялото се обновява астрално. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдава, толкова по-добре ще се чувства. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.

В секса трябва да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Добре е водещата роля да се поеме от жената.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12167 0

Свързани новини

Водещи новини