Седмичен хороскоп

  • 04 юни 2018 09:08

  • 8988
  • 0
Седмичен хороскоп
© Pixabay

Овен - Марс ще ви подтиква към внезапни и необмислени действия. Някои Овни ще започнат да преценяват как да променят някои неща в дома си за по-добро, ще предприемат модернизиране и обновяване на обстановката. В края на седмицата може да има неочаквани пътувания.

Планетното разположение през тази седмица може да се интерпретира като “Каквото посееш, това ще пожънеш”, особено що се касае до взаимоотношенията. Любовта трябва да я отглеждате като цвете в саксия. Венера ще благоприятства важните размишления за взаимоотношенията, за любовта, но това не са мрачни мисли. Секстилът на Слънцето ще помогне да забравите психическите травми и комплексите. През тези дни ще се чувствате по-млади и хубави. В постоянните ви отношения звездите обещават взаимно разбирателство, а ако принадлежите към първата десетдневка на знака си, които ви тормози квадратурата на Сатурн, то сега като цяло ще намалеят ядовете ви. Важните разговори пренесете за понеделник и вторник, тъй като влиянието на Луната ще улесни комуникацията. В края на периода избягвайте да изяснявате отношения. Критични могат да се окажат 6 и 7 юни. Сдържайте поривите си и не давайте поводи на партньорите си да недоволстват . За търсещите своите половинки, нека се оглеждат внимателно. Възможни са интересни срещи.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 8, 9

Телец - Вратата на новите възможности ще се отвори широко пред мнозина. Навлизате в нов етап на трансформация. Отделете време на своето хоби и увлечения. Ще се повиши самочувствието ви многократно. Бъдете по-предпазливи и внимателни, защото някой може да ви заложи капан. Благоприятно време за вас в сферата на натрупването. Марс ще ви помогне да успеете да свършите голямо количество работа и да се отърсите от ангажименти. В службата ще се повишава постепенно вашият авторитет. Трябва да изчакате някакви събития да се развият и тогава да се включите. Само Телците от първата десетдневка на знака трябва да бъдат внимателни, тъй като са застрашени от кавги с някой, който има фундаментално различно мнение.

Отношенията ви с близките хора ще се развиват успешно. Луната и Венера са вашите основни помощници по пътя към щастието и изпълнението на мечтите ви. Венера е източник на чиста физическа сила, добро настроение, любовна енергия и ще ви подкрепи в труден момент. Любовта към всичко красиво и желанието да бъдете близо до всичко, което ви харесва е това, което ще събуди у вас тази планета.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 4, 10

Близнаци - Вашата активност и равнището на жизнената ви енергия ще започнат да нарастват. Юпитер и Нептун през следващите седем дни ще бъдат най-значимите антагонистични планети за вас. Звездите ви призовават да мислите като възрастни и логично. Юпитер е ретрограден и умерено активен в Скорпион. Той е отговорен за връзката ви със света около вас, но с оглед на обратното му движение всичко може да се обърне с главата надолу. Заемете се с благоустройство на пространството около себе си, което ще повиши и подобри вашето самочувствие. Здравето ви до известна степен зависи от реда около вас. За някои ще настъпят малки промени в службата. През седмицата може да започнете да изпитвате някакви съмнения от рода на:”Да бъде или да не бъде, в това е въпросът” и това ще е лайтмотивът на живота ви през следващите дни.

Вие ще диктуване условията, а другите ще трябва да се адаптират към вас. Марс ще ви подтиква към флиртове. Може да отворите нова страница или да преоткриете отново човека до себе си. Отношенията с някого, когото познавате от дълго време, през тази седмица могат да преминат на ново равнище. Под благоприятното влияние на планетите, някои от вас ще проявят романтичен интерес към приятел, който никога досега не са смятали за потенциален партньор. И този интерес може да се окаже взаимен!

Благоприятни дни- 4, 8, 9

Неблагоприятни дни- 6, 7

Рак – Хармоничната звездна обстановка ви зарежда с нова енергия и носи изцеление за миналите преживявания. Ще се почувствате в мир със себе си и околния свят. Вътрешната смяна на нагласата ви изпълва с живот и вдъхновение. Има вероятност да се повишат доходите ви чрез застраховки, наследство, парите на партньора ви, източници от чужбина, но се появяват и поводи за много разходи. През тази седмица можете да разчитате на подкрепата на вашите приятели и съмишленици. На 6 и 7 юни не допускайте никакви прояви на агресия. Емоционалното ви състояние може да бъде нестабилно и ще сте лесно раздразнителни.

През периода ще бъдете, както винаги, очарователни, уверени в привлекателността си и ще събудите истинския интерес на противоположния пол. Още в първите дни ще бъдете настроени към закачливо настроение. И Венера и Плутон обещават, че борбата за вашето внимание ще бъде много интересна и много лична! Вероятността за нова връзка е твърде висока. Използвайте всяка възможност, която ви се предоставя. Но звездите си настояват на своето: ако мечтаете за дълга романтична връзка с перспектива за размяна на пръстени, не бързайте да преминавате към момента на първата интимност. Бъдете непристъпни!

Благоприятни дни- 6, 7, 10

Неблагоприятни дни- 8, 9

Лъв – Слънцето, вашият главен покровител ще ви повлияе положително тази седмица. Това означава, че престоя му в Близнаци ще ви отвори пътя към самореализация и осъзнаване на вашите истински цели. Не се страхувайте да използвате по-творчески подход към решаването на проблемите. Марс ще засили енергията на активността ви. По-лесно ще постигате целите си. Всичко ще ви се удава с минимални усилия и време. Ще преобладава деловото настроение при вас. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение. Периода е удачен за решаване на семейните проблеми - от битови до романтични. Не поемайте повече задачи, отколкото можете да овладеете - това ще ви накара да занижите личната си самооценка.

През втората половина на седмицата звездите ви съветват да не зацикляте върху собствените си притеснения, а да обърнете специално внимание на това, което се случва в живота на любимия ви човек - в работата, в общуването с близки и приятели. Възможно е той да е изправен пред трудности, за които да не се осмеля да говори. И само вашето чувствително отношение ще му помогне да се разкрие. Показвайки му, че ви пука, партньорът ви ще получи истинско облекчение и утеха. Новите запознанства могат да доведат до платонични привързаности и силни чувства. В някои случаи са възможни тайни романтични връзки.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 4, 10

Дева – Меркурий, вашият управител ще бъде доста активен тази седмица. Като се има предвид, че това е най-важната планета за вас, може да се говори за положителни промени в живота. Ще окаже добро влияние върху способността ви за общуване и въобще менталната енергия. По отношение на финансовите въпроси и работата тук също ще има невероятно положително въздействие. Вашите нови начинания ще бъдат подкрепяни от звездните сили. Ще имате силен спонтанен порив, който ще ви се иска да последвате. Желанието за нещо по-различно ще ви подтикне към общуване с различни хора. За типичните представители на знака сега е време да се погрижат за себе си и специално внимание трябва да се обърне на външния вид. Сега можете да направите нова прическа, да промените стила в дрехите, напълно да актуализирате гардероба. Това е подходящо време, за да посетите козметичните салони, както и фитнес центровете. В комбинация с правилното хранене, това ще окаже положително въздействие върху вашата фигура и външен вид като цяло.

6 и 7 юни са истински магически дни за вас, когато Луната, станала участник в хармонична комбинация от планети, ще направи възможно реализирането на вашите мечти. Бъдете точни във формулировката на всичко, което искате! Венера ще засили романтичността и сексуалните ви импулси и ще ви разкрие мистериите на секса.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 6, 7

Везни – Вашата управителка Венера в Рак ще помогне на много Везни да разберат своята цел в живота. Тази планета е най-добрият ви приятел и покровител. Марс ще влияе върху емоциите ви и може да ви направи малко егоистични и раздразнителни. Апатията и унинието могат да станат най-лошите ви врагове. Не настройвайте околните срещу себе си. Ако искате да се отпуснете, опитайте се да се насладите на нещо красиво. Това е особено актуално за сряда, 6 юни, когато ще бъдат покровителствани свише всички творчески личности. Сполуката често ще е с вас. Служебните дела ще изискват максимална концентрация, дисциплина и организираност. На вас ще ви е необходима спокойна, комфортна и уединена обстановка, за да се чувствате добре. В средата на седмицата ще имате предоставена отлична възможност да се разшири кръга ви на общуване. Важните задачи се нуждаят от пълната ви себеотдаденост. Близки хора или колеги могат да ви подведат, без да изпълнят обещанията си. Подгответе си резервен план. Благоприятно е за шопинг. Сега можете да направите приятни и полезни придобивки, а също и неочаквано за себе си да получите добри отстъпки за някои стоки.

Романтичната сфера също ще бъде активна. Сега ще се радвате на засилено внимание от страна на противоположния пол. Вашият оптимизъм и спокойствие на духа ще привлича нови фенове към вас. Ако също започнете да проявявате инициативност, личният ви живот ще стане доста интересен.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 8, 9

Скорпион - Нестабилна ситуация, но с динамиката към леко подобрение. Това, което вече сте започнали, ще има добро продължение и благополучно завършване. Ако останете верни на целите си, то обстоятелствата ще ви открият добри перспективи и ще поддържат начинанията ви. Благодарение на увеличаващата се енергия, ще можете да се справите с вашите задължения значително по-бързо. Марс ще помага да се подобри живота ви чрез правилни стремежи и умерени амбиции. Помнете, че всичко се преодолява по-лесно с чувство за хумор.

Тези от вас, които имат връзка, от която се чувстват с времето малко уморени, чувствата леко поугаснали, просто имат нужда да помислят малко върху взаимоотношенията си и как виждат бъдещия си живот. Сега е подходящо време да си вземете няколко дена и да отпътувате на някъде насаме, където да съберете мислите си, да се заредите с енергия и да погледнете на ситуацията под друг ъгъл.

Възможни са нови романтични запознанства. Общуването ще става лесно. Ще бъдете заобиколени от приятни събеседници, броят на комплиментите ще се увеличи, ще има повече възможности за флиртуване. Подходящо време за любов, интимност. Венера е предвестница на интригуващ флирт.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 4, 10

Стрелец - Седмицата ще бъде обикновена и с нищо незапомняща се. Меркурий ще определя късмета ви или неуспеха през този период. Време е да престанете да казвате на хората неща, в които не сте сигурни. Подходящо време за подмладяващи процедури, за промяна на външността. Може също така да се заемете с благоустройството на дома си. Това е добро време за закупуване на мебели, както и всякакви други интериорни предмети. Благодарение на такива придобивки можете да направите къщата си по-уютна, да създадете приятна атмосфера в нея. Също така ще помогне да пренаредите мебелите, като направите различни малки промени. Планетарните вибрации не благоприятстват бизнес делата. Пазете се от необуздани страсти и рисковани постъпки. На 6 и 7 юни квадратурата на Луната ще затрудни общуването ви, зле ще се отрази на логическото ви мислене. Гледайте да успокоите нервите си. След петък започва по-благоприятно влияние.

Повишена активност ще се наблюдава в личните отношения. Ще станете по-инициативни, ще изразявате по-открито позицията си. Доброто време за изясняване на проблемите във връзките ви. Сега се очаква повече съгласие и спокойствие. През този период също ще бъде лесно да се направи първата стъпка към нова връзка, да се проявят самостоятелни инициативи.

Благоприятни дни- 4, 8, 9

Неблагоприятни дни- 6, 7

Козирог – Събитията през тази седмица могат да подложат на тестване вашите планове, договорености и отношения. Ще се засилят стремежите на някои към лидерските позиции и по-високите постижения. Периодът носи силен заряд в себе си. Не трябва да се отпускате и отстъпвате позиции. Времето е идеално за тези, които могат да проявят напористост и боен дух. Типичните представители на знака тази седмица ги очаква успех в професионалното направление. Лесно можете да установите добри взаимоотношения с колегите, което ще увеличи производителността на труда. Някои ще преминат на нова работа. Силната Луна ще има силно отрицателно въздействие върху вашата енергия на 8 и 9 юни. Намирайте достатъчно време за почивка.

Венера в опозицията ще ви прави нестабилни във вашето настроение и малко несигурни. Не се стремете да привличате вниманието на другите към себе си сега. Сатурн ви съветва да задоволявате своите потребности и да бъдете повече време с любимия човек насаме. Има вероятност да възстановите ценно приятелство. На 6 и 7 ще имате позитивни емоции.

Благоприятни дни- 6, 7, 10

Неблагоприятни дни- 8, 9

Водолей - Имате всички шансове да се насладите на приятно и безметежно съществуване. Успехът сега зависи силно от вашата активност, непосредственост и увереност. На някои ще им се наложи да се справят със стари нерешени проблеми. Слънцето може да повиши вашата суета и високомерие. Внимавайте как се държите с околните, за не си спечелите врагове. Твърде е вероятно пътуване на късо разстояние на 6 или 7 юни. Освен това влиянието от дисхармоничният аспект на Слънцето с Нептун може да повиши настроението ви, но може и да наруши нормалният ритъм на живота ви. Пазете се от хора енергийни вампири, които могат да ви лишат от положителната ви енергия, особено в края на периода.

Тази седмица хармонията в личните отношения ще бъде много по-лесно постижима. Така че не пропускайте тази възможност, работете усилено, за да направите отношенията си по-топли, покажете по-голямо внимание, топлина и загриженост към вашия любим човек. Увеличават се забележително шансовете за нови запознанства.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 4, 10

Риби – Научете се да приемате нещата такива, каквито са, без да се поддавате много на прекомерни емоционални преживявания. Внимавайте психичното напрежение през седмицата да не премине над пределите на допустимото. Особено на 7 юни бъдете внимателни, за да избегнете напрежението в семейството. Някои ще успеят да привлекат на своя страна съмишленици.

В началото на седмицата няма да имате много време за флиртове, но все пак се дръжте учтиво, за да печелите фенове. Ще бъдете в очите на околните изменчиви, но привлекателни. Планетните транзити подтикват към задкулисни действия, тайни изследвания и скрити романтични приключения. Ще се насладите на приятното общуване на човек от противоположния пол, но мнозина ще го запазят в тайна за пред другите. Ако сърцето ви все още е свободно, много вероятно е някой от роднините или приятелите ви да поиска да участва в подреждането на личния ви живот. Вдъхновени от идеята да ви запознаят с потенциален партньор, този човек може да ви организира среща. Ще си изкарате приятно дори да не прелетят искри.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 6, 7

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8988 0

Свързани новини

Водещи новини