Хороскоп за юни по зодии

  • 31 май 2018 09:30

  • 53897
  • 0
Хороскоп за юни по зодии
© Pixabay

Овен- Вие сте охранявани от мощни планети. Това ще се отрази на вашето възприятие. Мнозина от вас ще станат горди и надменни. Вашият управител Марс ще ви добави високомерие. Юпитер ще ви устрои малки провокации. Вашите амбиции ще бъдат насочени в сферата на финансите. Тук ще можете да разчитате на придобивки, повишение, допълнителни доходи. Не всичко ще върви гладко – Сатурн и Плутон ще създават затруднения и задръжки,  но вие лесно ще успеете да преодолявате трудностите.

В  първият летен месец личният живот ще се съживи, което ще помогне да се преодолее монотонността в отношенията. Любовната планета Венера преминава през сектора на дома ви до 14 юни и семейният живот на родените през последната десетдневка ще се подобри, отношенията с близките ще станат по-хармонични. След това планетата преминава в сектора на любовта и ви очаква период на романтика и съблазни. Тези, които са свободни ще могат да намерят любовта, но ако снемат въображаемата си корона. Позволете едно предупреждение: Имате склонност да идеализирате хората, които харесвате, в резултат, на което разочарования не се изключват. Може да станете и жертва на съблазнители, които се интересуват повече от други неща, отколкото от любовта ви.

Телец – Вие ревностно преследвате целите си. Звездите ще ви отворят нови врати. Вашата управителка Венера ще е благосклонна към вас и ще получавате също подкрепата на Слънцето и Меркурий. Тези планети ще потушават негативите, затова може да се каже, че хороскопа ви ще е позитивен. Първите две планети ще помогнат да се изяснят противоречията в любовните съюзи, а последната ще влияе върху увеличение на финансите. Опитайте си късмета на лотария. Марс може да ви провокира към лека агресия. Подходящо е за ремонт и обновление на дома. Родените през първата десетдневка могат да предприемат някакви промени, преобразования, да извършат нещо необичайно, което ще удиви всички.

През първата половина на юни трябва да бъдете много тактични, за да поддържате в хармония връзката си. Ако настоявате на своето упорито, особено когато става въпрос за харчене на пари, напрежението ще се увеличава постепенно. Обърнете внимание на нуждите на любимия човек, за да няма разправии. За щастие, помирението може да бъде много страстно. Свободните Телци ще бъдат под непрестанното внимание на противоположния пол. Звездите подсказват за много романтика и флиртове.

Близнаци – През първият летен месец може да се очакват много събития. Предвижда се доста продуктивен период за работа и бизнес, защото имате голям потенциал за реализация на делови и кариерни планове. Ще можете да постигнете голям успех в професионалната сфера благодарение на способността си да установявате полезни контакти, да уговаряте и убеждавате като цяло, да общувате успешно с хората. Новолунието на 13 юни, което ще се случи във вашия знак, ще активира творческата ви енергия. Ако решите да започнете нов проект, той има изгледи да бъде печеливш. Ако сте се замисляли за смяна на работното място, сега е правилното време да го направите. Вашият управител Меркурий след като премине на 12 юни в сектора на парите, ще започне да влияе положително върху доходите и за намиране на нови допълнителни източници. Стремете се да се възползвате максимално от всичко, което се случва около вас.

Юпитер в добър аспект с Нептун носи вдъхновение, ще влияе добре върху самочувствието ви и върху хармонията в отношенията ви и отваряйки нов път за романтика, търсене на общи идеи и цели. След 14 юни Венера също ще се включи в играта и лесно ще привличате фенове, ще се създават предпоставки за флиртове. Ще бъдете по-умели и съблазнителни в любовта. Но обвързаните рискуват да си навлекат проблеми.

Рак – През юни ще положите много усилия, за да постигнете успех в кариерата си, но това ще бъде много трудно и ще доведе до емоционално изтощение. За да получите независимост, се нуждаете от финансово благосъстояние, към което трябва да се стремите. Времето за преосмисляне на живота все още не е дошло, така че не се опитвайте да променяте радикално света около себе си. Понякога животът ни води до приятни промени, не се страхувайте и събирайте цялата си сила. Не се настройвайте към негативното. По пътя към достигане на целите си, не се страхувайте да затворите една врата, смело да се откриете към новото и да тръгнете към него. Може би трябва да станете малко по-егоистични, да се вслушате по-често в себе си.

Венера продължава да сияе на небосклона до 14 юни и да подарява на родените под стихията на водата луд чар и привлекателност. Затова, още самото начало на лятото ще бъде преизпълнено с любов и романтика. Слънцето и Меркурий, които сключват хармоничен аспект с Юпитер, засилват още повече това влияние и обещават съдбоносни срещи и събития. Голяма е вероятността, в юни голяма част от свободните Раци да срещнат съдбата си.

Лъв – Късметът през повечето време ще бъде с вас. Можете да направите почти всичко, което ви харесва и вие ще бъдете господари на положението цял месец! Това важи за мъжете и жените от този знак. Сега поставяте основите за създаването на вашето бъдеще. Ще успеете да привлечете на своя страна нужните хора. Звездите ви съветват, че не е нужно да бързате. Не забравяйте, че всичко има своето време и място. Имайте търпение, действайте последователно и се уверете, че всичко върви според плана. Този месец ще бъде доста емоционален за вас, бъдете по-толерантни и внимателни към близките си. Тъй като ще бъдете доста заети, малко време ще ви остава за семейството, за дома, за децата. Опитайте се да не се дразните напразно, да се отпускате по-често, да си почивате, да се занимавате с любимото си хоби.

Първият летен месец обещава на представителите на огнения знак множество интересни срещи и нови запознанства, особено през втората половина. Този период обещава да бъде наситен със събития. Венера, която ще премине във вашия знак на 14 юни, ще увеличава привлекателността и чара ви в очите на противоположния пол. Много от вас ще могат да срещнат любовта, която търсят.

Дева – Един месец, изпълнен с успех, късмет, положителни промени както в кариерата, така и в личния живот. Възможна е промяна в работата. Някои социални събития могат да повлияят неблагоприятно на работата ви, но не е нужно да се притеснявате. Благодарение на добрите отношения с колегите и подкрепата на близките, ще се справите с всички трудности. Постарайте се да завършите важните проекти до 20 юни. Най-вероятно някои от вас ще участват в благотворително или хуманитарно събитие. Последната седмица вашите усилия няма да доведат до желаните резултати. Във всички случаи се вслушвайте в интуицията си и после вземайте важни решения. Подходящо време да обсъдите увеличението на възнаграждението си.

През този период любовта и семейството са тясно свързани. Тъй като Венера до 14 юни се намира в сектора на дружбата, това ще способства социалният ви живот. Твърде е вероятно вашият избраник да бъде един от приятелите ви, към когото ще се събудят романтични чувства. Възможно е връзката да е тайна, защото ще се страхувате от клюки. Вероятността от забременяване е достатъчно голяма. Ако вече сте женени или имате връзка, то продължавайте да се цените един друг, не позволявайте на рутината да ви превземе. Заминете на романтична почивка.

Везни – Най-вероятно е време да преразгледате възгледите си за живота. Ако сте уморени от ежедневието, изглежда, че живеете на автопилот - помнете, че вашата съдба е във вашите ръце и вие можете да я промените коренно. Заобиколени сте от възможности - не се страхувайте да се отворите и за новите. Не забравяйте, че ние самите сме създателите на собственото си щастие, вслушайте се в себе си и в близко бъдеще всичко ще бъде наред. Цялото свободно време ще бъде посветено на пътувания: както за близки разстояния, така и за далечни. Има голяма вероятност да търсите работа и нови възможности в друг град или дори в чужбина. Можете да промените визията си за живота, а причината за това може да бъде ново познание или приятел, който ще ви стане нещо като духовен наставник. Във всеки случай, вие ще работите върху себе си, за да промените себе си и света към по-добро. Малцина ще участват в творчески конкурси, което ще им даде отличен шанс да разкрият своите таланти на актьори, художници. Ако се очертават изпити, добре е да се подготвяте много старателно, после ще си почивате.

Звездите и този месец няма да се поскъпят и като цяло (с малки изключения) всичко в личният ви живот ще върви гладко. На някои ще им е трудно да съчетаят кариерата си с любовта, но вашият партньор ще прояви разбиране и подкрепа. Най-неудачното време за романтичните двойки ще бъде периода от 20 до 30 юни. В този интервал хороскопът прогнозира оплаквания, спорове, разминаване във възгледите. Възможни внезапни прояви на ревност, но не бързайте със заключенията, често ситуацията не изглежда такава каквато е всъщност.

Скорпион – Основното нещо през юни е да не прекалявате, внимателно си планирайте нещата и повече спокойствие - това е, от което се нуждаете повече от всякога. Хороскопът ви прогнозира, че се очакват много интересни събития през този период. При внезапно пробуждане на творческият потенциал, мнозина от този знак ще поискат да променят живота си към по-добро: в любовта, взаимоотношенията, бизнеса или финансите. Началото на лятото е подходящо за дълги пътувания, но през последните дни са възможни препятствия, свързани със семейството или дома.

Юпитер, който се намира във вашия знак и образува хармоничен аспект с Нептун в сектора на любовта, ще ви направят романтични и мечтателни, дори идеалистично настроени. От гледна точка на любовта, юни месец е главозамайващ период. Слънце и Меркурий в дома на секса обещават горещи страсти. Като никога могат да ви се появят доста силни романтични чувства, да завъртите страстен флирт, който да ви накара да забравите всичко и да полетите в облаците. Може вашият любим човек да ви вдъхнови към успех в работата или на служебното място да възникнат романтични чувства към колега или шеф. Добре е влюбените двойки да се отдалечат от ежедневието, да отидат на почивка на морето, да се отпуснат, да се отдадат на слънчеви бани на златистите пясъци и да засилят връзката си.

Стрелец – Звездите ви предлагат този месец да не се нагърбвате сами с трудни задачи, а да работите в екип, да търсите помощ при нужда. В някои моменти силите може да не ви достигнат и не е необходимо да се напъвате. Склонни ще бъдете да се отнасяте към някои неща лекомислено и излишно да рискувате. Отлично време за духовен живот, за медитации, за занимания с йога, да се потопите по-надълбоко в собствения си свят. В края на месеца не е изключен конфликт с близки роднини поради различия в мненията. Особени изменения във финансовата сфера не се предвиждат. Дори това може да стане повод за безпокойство. Сатурн ще продължава да създава затруднения в тази област (основно засегнати ще бъдат родените през първата десетдневка на знака).

Венера след 14 юни ще влезе в деветия ви дом и ще засили желанието за свобода, за нови емоции, за авантюри. През целия месец представителите на този знак ще търсят безупречни отношения. Любовният хороскоп за юни за Стрелеца, обещава, че има добър шанс да срещнете човек, с когото да започнете сериозна връзка. Добро време, за да изразите своите чувства, да направите признание. Преди всичко посещавайте повече места, където има много хора, повече пътувайте.

Козирог – Първият летен месец ще бъде много продуктивен и активен, но ще е свързан с упорита работа и постоянната заетост. Вашето участие ще бъде необходимо както в службата, така и при решаването на лични проблеми у дома. И в двата случая демонстрирайте дипломация и не защитавайте позицията си твърде упорито: опитайте се да намерите начин за сътрудничество, потърсете помощ, ако е необходимо. Избягвайте да давате празни обещания и гледайте на нещата по-разумно. Нараства интересът ви към материалната и практичната страна на нещата. Има вероятност да се срещнете с човек, към когото ще бъдете предпазливи, без да изпитвате голямо доверие: в него ще почувствате конкурент (или съперник) – наистина се пазете се и гледайте да нямате нищо общо.

През юни съдбата е подготвила за вас няколко щастливи моменти. Едни от вас отиват твърде далеч в намирането на партньор. Търсите много качества в един човек: щедрост, интелигентност, нежност, способност за компромиси, чувственост, загриженост. Не е ли твърде много това, което искате? Други ще осъзнаят, че имат чувства към стар приятел. Като цяло ставате по-чувствени и страстни. Лятото започва да раздвижва кръвта ви.

Водолей – Новият месец ще бъде пълен с положителни неща във всичко, късметът ще ви съпътства в кариерата, пътуването, семейните работи, личния живот. Много от вас ще се съсредоточат върху крупни проекти. Хармоничният аспект между Юпитер от десетият ви дом и Нептун от втори дом правят благоприятно времето за активни действия, за професионално развитие и подобрение на материалното положение. Освен това засилват интуицията ви. Ще получите добри шансове за реализация.

През първата половина на юни, Слънцето и Меркурий осветяват дома на любовта на тези вятърничави мечтатели като им придават още повече привлекателност и увереност в собствените възможности. А значи, те ще станат още по-очарователни и изпълнени със страст и ще завързват нови романтични отношения, които могат да преминат постепенно в по-сериозни. Желание за флиртуване няма да ви липсва. В семействата ще се оформи добър микроклимат и ще си прекарвате приятно

Риби – Благоприятно време за интелектуални дейности. Мнозина ще посетят семинари, ще получат допълнителна квалификация. През втората половина на месеца ще се появят нови възможности. Нещата ще се случват, но и вие трябва да полагате усилия за това. Бъдете много внимателни и е по-добре да избягвате участие в съмнителни сделки, незаконен бизнес, финансови спекулации. Не се оставяйте да ви подвеждат и убеждават за такива действия. Във финансов план промени не се предвиждат. Правилно разпределяйте бюджета си. Старайте се разходите ви да бъдат планирани, тъй като има опасност да похарчите доста пари за развлечения, за любимия човек, за децата.

„Очаквайте важни събития в личния живот!” обещава Венера на представителите на водния знак, докато преминава мимоходом през сектора на любовта до 14 юни. Тя ще ви подпомага лесно да осъществявате романтични запознанства, а очарованието, съблазнителността и страстта, с които ви надарява, няма да оставят равнодушни представителите на другия пол към вас.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
53897 0

Свързани новини

Водещи новини