Не нарушавайте хармонията на деня

  • 26 май 2018 06:50

  • 4531
  • 0
Не нарушавайте хармонията на деня
© Pixabay

Луната е в знак Везни, където ще остане до 16:41 и в същото време се движи на празен ход.

Не разкривайте собствените си мисли и чувства. Не влизайте в спорове, не създавайте конфликти – хармонията на деня не бива да се нарушава по никакъв начин. Повишава се общителността, емоционалността, засилва се интересът към противоположния пол, изостря се чувството за справедливост, но в същото време присъства известна нерешителност в действията.

В периода, когато Луната е във Везни, на преден план излиза всичко, което е свързано с красотата. Отделете внимание на собствената си външност, посетете салон за красотата, погрижете се за кожата си, поглезете се с отпускащ масаж. Уязвими са бъбреците, да не се претоварват.

В този период, когато Луната “бездейства” и “почива”, особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Неблагоприятно време за всякакви нови  и важни начинания, за големи и скъпи покупки, за сключване на всякакви договори. Това обаче не противоречи на продължението на започнатите вече дейности. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка, разходки, развлечения.

При планиране на вашите действия, обърнете внимание и на влиянието на Меркурий без курс от 25 до 30 май.  https://novini.bg/razvlecheniq/liubopitno/483363

В 16:41ч Луната преминава в знак Скорпион като в същото време образува опозиция с Уран. Като цяло хората стават по-емоционални, подозрителни, обидчиви, критични, саркастични и манипулативни. Влиянието от аспекта ще засегне най-силно родените през първата десетдневка на Телец, Скорпион, Лъв и Водолей като прави променливо настроението, повишава емоционалността, неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици. Избягвайте да се намирате през това време на обществени места. Тъй като са възможни проблеми с техниката, превозните средства, добре е да не карате автомобилите си тогава. Възможни са неочаквани ситуации.  

11 лунен ден продължава до 17:37ч. Денят носи силна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидателни цели. Сливат се земната и небесната енергия в един поток и преминават през всичко живо. У човек нараства самоувереността, ентусиазма и желанието за действия. Не всеки обаче може да се справи с тази силна енергия. Могат да се очакват непредвидени събития, както положителни, така и отрицателни. Ако енергията вземе връх над човек се засилва рискът от травми – изкълчване, фрактура, разтягане на сухожилие или връзка. Много е важно да се запази самообладание и увереност в себе си. Слабите и неуверени личности се поддават на слабостите си и неумението да контролират себе си.

Всичко, което е започнало, трябва да бъде доведено до край, но заради празния ход на Луната е добре нови неща да не се започват. Избягвайте пасивността, но и да рискувате също. Нужно е да бъдете предпазливи и внимателни във всяка дейност. Опасно време за взаимоотношенията. Старайте се да избягвате спорове и скандали. И най-малкото камъче може да преобърне каруцата. Реакциите са непредсказуеми.

12 лунен ден започва от 17:37ч и продължава до 18:40ч на следващия ден.

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не трябва да спорите, да обиждате. Избягвайте да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Не трябва нищо да се започва и предприема в този лунен ден, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни.

Може да се подстригвате през целия ден – 11 и 12 лунни дни са подходящи за целта.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4531 0

Свързани новини

Водещи новини