Днес отношението на хората и събитията отразяват нашата вътрешна същност

  • 22 февруари 2019 06:17

  • 2738
  • 0
Днес отношението на хората и събитията отразяват нашата вътрешна същност
© Pixabay

Коефициент на успешност за деня – 30%.

Конфликтът между Луната и Сатурн в късните часове на деня поставя много хора в отчаяние и депресия, всичко започва да изглежда в черна светлина, човек се чувства слаб и незащитен. Получават се трудности в общуването, стават скучни, емоционално студени или твърде плахи, срамежливи, страхливи.

Луната е в знак Везни до 17:57ч на 23 февруари.

Създавайте красота около себе си, работете над своята външност, за да подчертаете по-силно вътрешната си красота. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. Луната във Везни спомага да се подобри настроението като сложите ваза с цветя на масата, пуснете лека и приятна музика, чаша леко вино, някоя пастичка за хапване. Способства хармонизиране на отношенията с партньора, близки, приятели. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Не се обръщайте към някого с думите “Ей, я ела тук”. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили.

Най-уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Продължава 18 лунен ден от 20:26ч на 21 февруари до 21:40ч на 22 февруари.

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на деня е огледалото. Герой на деня е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Съдебните дела могат да имат неочакван изход. Неблагоприятно за изпити. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа. Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва де се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. Необходимо е да се избягват всякакви операции, особено в областта на бедрата, органите на пикочната система и панкреаса.

Препоръчва се вегетарианска храна. Може да си направите разтоварващ ден.

Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Сънищата (тези, които сте сънували четвъртък с/у петък) показват състоянието на здравето.

Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 21:40ч на 22 февруари до 22:51ч на 23 февруари.

Днес е 9 слънчев ден - Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Получавате достатъчно сила, за преображение, за проявление на творчество. Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дълготрайни покупки – в никакъв случай.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2738 0

Свързани новини

Водещи новини