Астро съветът днес: Владейте емоциите си

  • 29 юли 2016 07:16

  • 7507
  • 0
Астро съветът днес: Владейте емоциите си
©

Луна в Близнаци – бързи реакции и умозаключения. Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Засилват се екстравертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Владейте емоциите.

Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

25-ти лунен ден – Негов символ е раковината. Денят е пасивен. Желателно е да се уедините и да се обърнете към вътрешният си свят т.е. да се затворите в своята раковина. Прекарайте времето в изолация, за да съберете сили и да намерите опора за по-нататъшното съществуване. Може да забележите упадък на силите си, че изпадате в апатия и някаква вътрешна опустошеност. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие, противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите трябва да има своето основание. Срещите протичат добре, но без особен подем.

Отношения - Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да заинтересовате партньора си и да намерите общо развлечение.

Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите е необходимо да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Много е полезно да се занимавате със секс във вода, например в езеро, във ваната или под душа. Единствената забрана е за хора, които страдат от заболявания на пикочно-половата система, тъй като може да възникне обостряне.
Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Бизнес - Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7507 0

Свързани новини

Водещи новини