Кажи ми какъв плод ядеш и ще ти кажа какъв си

  • 16 юли 2016 19:00

  • 8928
  • 0
Кажи ми какъв плод ядеш и ще ти кажа какъв си
© GettyImages

“Ябълките създават добрата обхода в човека. Те внасят мекота, възпитават чувствата. Крушите са за ума. Черешите - внасят жизнерадост, повишават чувството на надежда, внасят веселие, действат на сърцето и кръвта.

Ягодите и малините - пречистват кръвта и укрепват нервната система. Препоръчват се при неврастения и ревматични смущения. Докато трае сезона, можеш да си направиш режим - до обед на три пъти да изяждаш един килограм - значи на три пъти по 300 грама, като спазваш интервал от един час между всяко ядене. С пречистването на кръвта се повишава и самочувствието на човека.

Дините - внасят бодрост и добро разположение на духа. Сутрин да се изяжда по един килограм диня. Те пречистват бъбреците и жлъчката и са великолепни бани за всеки организъм. През целия сезон приемай диня преди закуска - половин или един час, в зависимост от стомаха. Най-добре е да се изчака един час, за да могат да преминат през червата. Не е добре да се ядат непосредствено преди ядене.”

Из словото на Учителя Петър Дънов

Според предпочитанията на този или онзи плод, вие ще можете да определите основните черти от характера на себе си или вашите близки.

Ябълките са предпочитани от трудолюбивите, практични хора, консервативни в своите привички, но готови винаги да се притекат на помощ на нуждаещите се.

Крушите се харесват на дружелюбните хора, притежаващи спокоен нрав и имащи дар на прекрасен разказвач. От астрологична гледна точка крушите трябва да се харесват първо на Близнаците и на останалите знаци от въздушната стихия - Везни и Водолей.

Сливите са особено привлекателни за хора, които са склонни към символично мислене и меланхолия. Те умеят да намират обаче изход от унинието чрез творчески занимания.

Прасковите избират тези, които имат нежна душа. Тяхната ранимост е скрита зад външна сдържаност. Тези, които ги предпочитат вероятно имат в хороскопа си силна Луна или силно изразен знак Рак. Прасковите вероятно ще се окажат едни от предпочитаните лакомства на водните знаци - Рак, Риба. Скорпионите повече предпочитат бананите.

Градинската ягода е любимият десерт на хора, които умеят да се наслаждават на красивите и скъпи неща, не жалещи парите, за да придобият нещо изискано и елегантно. В астрологията хора със сходен характер са представителите на знак Лъв.

Диня предпочитат тези, които с акуратност, без да жалят сили и време довеждат нещата до край. Често за такива хора най- сложните проблеми са само семките.

Гроздето се предпочита от тези, които не са склонни към излишна откровеност и в другите ценят умението също да пазят тайни.

Портокалът обожават меките и мили в общуването си хора, които лесно се сближават с околните. Като правило портокалът е харесван от Водолеите.

Бананите са любимо лакомство на волевите и мъжествените личности. Истина е, че често активността се сменя с периоди на сибаритство. Ако вие предпочитате банани, значи във вашият хороскоп е силно проявен Марс или има ясно изразен знак Овен.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8928 0

Свързани новини

Водещи новини