БСП представиха алтернативен бюджет на посланиците на страните от ЕС

  • 05 ноември 2012 15:16

  • 670
  • 0
БСП представиха алтернативен бюджет на посланиците на страните от ЕС
©

Председателят на НС на БСП и президент на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на представи пред посланиците на страните от Европейския съюз, акредитирани в България, мерки за възстановяване на българската икономика, създаване на повече работни места, увеличаване на доходите на гражданите и подобряване на социалните услуги, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Тези предложения са заложени в Алтернативния бюджет 2013 на социалистите. Актуалните теми от българския политически живот, реформата в съдебната система, социално-икономическото развитие на страната, усвояването на европейските фондове, както и предстоящият референдум за АЕЦ Белене - тези въпроси бяха обсъдени още на срещата с посланиците от ЕС, на която присъстваха зам.-председателят на НС на БСП Янаки Стоилов, секретарят на НС на БСП Кристиан Вигенин, членът на ИБ на БСП Деница Златева и депутатът от ПГКБ Пламен Орешарски.

Важен акцент по време на разговорите беше поставен върху провеждането на свободни и демократични избори през 2013 година. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на отговори на въпроси, зададени му от посланиците на някои от страните-членки на ЕС.

Последвайте канала на

Novini.bg
670 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини