Софиянски: С Костов се изхабихме

  • 30 октомври 2012 07:45

  • 1310
  • 4
Софиянски: С Костов се изхабихме
© Булфото

Бившият премиер и кмет Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра заяви, че вече иска някой да го води. "Не искам аз да водя. Да застана зад някого, да изляза на площада, да викам, да ръкопляскам, да слушам какво се говори, да оценявам хубавите неща, които се правят ", заяви той, пише "България днес."

Софиянски е категоричен, че няма да се отказва от политиката, защото тя е и гражданска позиция, а той винаги е имал и винаги може да я изрази. Според него не е необходимо хората като него, като Костов да са в ръководството на партиите. "Не е необходимо ние да сме фронтмените, защото като че ли сме се поизхабили", смята той.

Бившият премиер допълва, че има необходимост от нови хора с нови позиции в политиката.

Последвайте канала на

1310 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.03.24 | 19:21

4
Е,ако приемем, че "изхабихме" е синоним на "провалихме", то Софиянски е прав. От друга страна, двамата доста успешно си осигуриха внуците до 5-то коляно, така че няма да е голяма изненада ако след 20-тина години България отново се управлява от някое "келеменце" с фамилия Костов или Софянски, размахващо диплома примерно от Кеймбридж или Харвард. За разлика от Костов, Софиянски поне е разбрал, че няма как едновременно и тялото и душата да са в рая.
S

2013.03.24 | 19:21

3
АМИ ВЪРВЕТЕ СИ, МАХАЙТЕ НАЙ-НАКРАЯ МОШЕНИЦИ И ЛЪЖЦИ! Погубихте дясната идея, предадохте демокрацията! ВЪН!!!
ОХ

2013.03.24 | 19:21

2
Не е лесно да се краде и да се заличават следите!А беше редно и двамата да се доизхабявате в затвора.Как не вие срам да се показвате още пред хората? Такъв гьонсуратлък рядко се вижда! Безсрамници...........
znae6t

2013.03.24 | 19:20

1
той много добре е наясно с приватизациите, врътките и внедряването на негови хора на ръководни постове

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини