Софиянски: Управлението на Борисов ни направи стабилни единствено в бедността

  • 12 март 2013 07:44

  • 1584
  • 5
Софиянски: Управлението на Борисов ни направи стабилни единствено в бедността
©

Няма риск да се разклати финансовата стабилност на България, въпреки четиригодишните усилия на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и компания. Това обяви в предаването "Денят започва" на БНТ Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра.

Има много прилики между политическата обстановка през 1997 г. и сега. И тогава, и днес, хората излязоха на улиците от недоволство и недоимък. Днес обаче България е в едно голямо семейство - Европейския съюз, от което може да търси подкрепа, помощ. Видяхме, че ЕС не остави Гърция и Испания. А през 90-те страната ни бе сама в един размирен район, коментира Софиянски, който бе начело на служебно правителство, назначено от президента Петър Стоянов.

Преди политиците бяхме на улицата, бяхме с хората, знаехме какво искат гражданите. Сега политиците се отдалечиха от протестиращите и на тези, които ще влезнат в служебното правителство, ще им е трудно да усетят пулса на обществото, смята той.

По думите му, сегашното правителство влезе във властта при непрекъснат растеж на България. Откакто Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пое страната, тя върви надолу. Управниците в оставка направиха много грешки - допуснаха растеж на цените, но замразиха доходите. Кое е стабилно? Стабилни сме единствено в бедността. Затова политиката им е изключително сбъркана, обяви той.

Според него, в момента няма риск да се разклати финансовата стабилност на държавата, въпреки четиригодишните усилия на Дянков и компания. Сигурността се дължи на БНБ, която има добра и разумна политика, смята той.

Когато НЕК бе държавно предприятие, имаше режим на тока. Така бе и когато "Софийска вода" бе общинско предприятие. Важно е обаче приватизацията да е правилно изпълнена, обяви Софиянски.

Хората трябва да дадат кредит на доверие на служебния кабинет. Със сигурност хората в сегашното правителство ще са по-добри от предишния кабинет, заключи той.

Последвайте канала на

1584 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
недоволен

2013.06.18 | 21:19

5
Кой клати държавата!!!!!!!!!С нетърпение чакате да дойде такова правителство което да ви угажда за да може да крадете и товарите обикновените хора с повече задължения ! Да не би да имаме работеща икономика или какво.Да теглим кредити откъде накъде малко сте ни закопали и още ли искате от какво е беден българския народ от грабители и хора които обслужват икономически групировки и олигарси които освен да богатеят не ги интересува друго.Я да си покажат платените сметки и да си декларират доходите !!!!!!Защо в момента напрежението на тока е ниско и защо ни се изключва уличното осветление и ни оставяте на тъмно .ЗАЩОТО ИСКАТЕ ДА ПРИНУДИТЕ ТОЗИ НАРОД ДА ВИ ВЯРВА!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.06.18 | 18:56

4
Коментира един от големите измамници на прехода

2013.06.18 | 18:56

3
ВСЕКИ ЗАВРЯЛ СЕ В ЧЕРУПКАТА СИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ОТНОВО ИЗПЛУВА ЗАПИТАЙТЕ СЕ ЗАЩО

2013.06.18 | 18:56

2
Този е един от най-перспективните кандидати за разследване от прокуратурата ! И каква наглост само - той съди и дава акъл! Бог да ни пази, дами и господа!
Елизабет

2013.06.18 | 18:56

1
И кой дава акъл и квалификации ??? Най големия крадец и бояджия , който се върти като мръсна лопата . Да не забравяме , че по това време си купи самолет и е сват на черепа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини