Тейлър Суифт зарадва почитателите си с нов албум

  • 25 октомври 2012 11:14

  • 538
  • 0
Тейлър Суифт зарадва почитателите си с нов албум
©

В Ню Йорк се състоя премиерата на новия албум на американската певица Тейлър Суифт. Тя отпразнува появата му със стилно парти. Албумът е четвърти поред за звездата. Той носи символичното име "Червено" и вече е на музикалния пазар в САЩ, предаде БНТ.

През последните шест години кънтри сензацията спечели публиката със своя нежен глас и романтичен стил. Сега петкратната носителка на "Грами" предизвиква почитателите си с нещо различно и провокативно. 22-годишната певица определя албума си "Red" като най-авантюристичния й проект до този момент. По думите й той е нещо като дневник на изминалите две години - период на приключване, на превратности, на научени уроци, на бурна любов и разочарование.

"Да знаеш, че хората вече могат да си купят този албум, това е едно завладяващо усещане на вълнение и тържество. Не е толкова изнервящо, колкото се чувствах преди, защото знам, че с този албум поехме някои рискове, действахме авантюристично и сега той е нещо, с което се гордея", каза певицата.

Музикалните експерти отбелязват, че четвъртият албум на Тейлър е с преобладаващо поп-звучене. Водещият сингъл от "Red" излезе на пазарa през август и постави рекорд по дигитални продажби през първата седмица след издаването си.

Последвайте канала на

538 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини