Спипаха криминално проявен при спецакция

  • 23 октомври 2012 12:40

  • 598
  • 0
Спипаха криминално проявен при спецакция
©

Криминално проявен мъж е задържан при спецакция в Сливен, съобщиха от пресцентъра на МВР. След получена информация за 30-годишен мъж, занимавал се с производство и разпространение на метамфетамин, на територията на Сливен е проведена спецакция.

В хода й бил проверен домът на М.М. Оттам антимафиотите иззели около 100 грама бяло прахообразно вещество, реагирало при полевия тест на метамфетамин, 1130 лева и два пълнителя за огнестрелно оръжие с 20 патрона в тях. Открити са още шест мобилни апарата и пет SIM карти, преносим компютър, празни полиетиленови пликове, списъци с имена на клиенти и цени на прекурсори, необходими за производството на синтетичния наркотик.

В момента на задържането на М.М. с него бил и А.М. на 23 години от Сливен, у когото бил открит прозрачен полиетиленов плик със зелена листна маса.

М.М. е регистриран в полицията и осъждан за престъпления по чл.343 и по чл. 354а от НК., а А.М. - осъждан за извършено престъпление по чл. 354а от НК.

Двамата са задържани с полицейска мярка за 24 часа, образувано е досъдебно производство и е уведомена прокуратурата. Назначени са експертизи на иззетите наркотични вещества. Действията по разследването продължават.

Последвайте канала на

598 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини